Ο Πιέρος έπαιξε στοίχημα με τον Σολμπάκεν για το αποτέλεσμα του Νορβηγία-Κύπρος
20:32 - 05 Σεπτεμβρίου 2018

Στοίχημα με τον προπονητή του στην Κοπεγχάγη, Στάλε Σολμπάκεν, έβαλε ο Πιέρος Σωτηρίου για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής Κύπρου με την Νορβηγία.
Όπως είπε ο Κύπριος επιθετικός, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (06/09, 21:45) o Noρβηγός τεχνικός του έδωσε και την ισοπαλία, όμως ο ίδιος δεν δέχθηκε αφού θέλει μόνο με νίκη να κερδίσει το στοίχημα.
«Έβαλα στοίχημα με τον Στάλε Σολμπάκεν. Μου έδωσε και την ισοπαλία αλλά του είπα ότι δεν δέχομαι. Μόνο με νίκη θα κερδίσω το στοίχημα» ανάφερε.
Όσον αφορά στην προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είπε: «Α<ύριο ξεκινάμε μια νέα διοργάνωση με πολλές προοπτικές και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο να πιστέψουμε στον εαυτό μας για να ένα μικρό βήμα. Αύριο αντιμετωπίζουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα όπως είναι η Νορβηγία.
Είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω αν είμαστε σοβαροί 100% και εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή τότε μπορούμε να φύγουμε με καλό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε πολύ στον εαυτό μας. Έχουμε τους δικούς μας στόχους όπως είπε και ο προπονητής. Πιστεύω ότι αυτή η εθνική μπορεί να πάει πολύ μπροστά».
