Ένα γκολ στις καθυστερήσεις του χάρισε 250.000 ευρώ στο στοίχημα!

Eικόνισμα το πρόσωπο του 21χρονου Κοσοβάρου μεσοεπιθετικού της Βέρντερ Βρέμης πρέπει να έχει εφεξής ένας 31χρονος Γερμανός από την πόλη Χερν της Βεστφαλίας.

Ένα δικό του γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την Βέρντερ Βρέμης τον έκανε πλουσιότερο κατά 250.000 ευρώ, αφού τον βοήθησε να κλείσει το πιο τρελό δελτίο που έχει παιχτεί ποτέ στο γερμανικό στοίχημα.

Ο εν λόγω παίκτης κατάφερε με ένα ευρώ να σηκώσει όλη την μπάνκα, αφού κατάφερε να προβλέψει σωστά το ημίχρονο / τελικό σε 5 αναμετρήσεις της Bundesliga.

Ο βαθύπλουτος πια 31χρονος είχε παίξει 2 ημίχρονο / 1 τελικό την αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ με την Φράιμπουργκ (με απόδοση 27), 1 ημίχρονο / Χ τελικό την αναμέτρηση της Άουγκσμπουργκ με την Γκλάντμπαχ (απόδοση 14), 2 ημίχρονο / Χ τελικό την αναμέτρηση της Νυρεμβέργης με την Μάιντς (απόδοση 14) και Χ ημίχρονο / 2 τελικό την αναμέτρηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Βόλφσμπουργκ (απόδοση 13).

Οι προβλέψεις αυτές επιβεβαιώθηκαν και το μόνο που περίμενε ήταν το 2 ημίχρονο / 2 τελικό στην αναμέτρηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την Βέρντερ Βρέμης που του έδινε την μικρότερη απόδοση από αυτές που είχε παίξει («μόλις» 5,2).

Παρότι η Βέρντερ προηγήθηκε στο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι που αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο ισοφάρισαν με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως το γκολ του Ράσιτσα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε το τελικό 1-2!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόδοση που έπιασε ο Γερμανός παίκτης ήταν 357.739, ωστόσο βάσει της γερμανικής νομοθεσίας το ανώτατο ποσό που μπορούσε να κερδίσει ήταν 250.000 ευρώ, με τις οποίες «βολεύτηκε» μετά από αυτό το ασύλληπτο ταμείο που πήγε!

 

 

Πηγή: www.sdna.gr

Δειτε Επισης

Έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος
Κλήτευσαν δικό τους εμπειρογνώμονα οι μοναχοί για τα επίμαχα βίντεο-Βάζουν στην εξίσωση επιπλέον στοιχεία
Η τρομακτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της Κύπρου-«Σωσίβιο δυτικών χωρών στην περιοχή»
Στρωμένο πλέον το χαλί για τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις-Τα δεδομένα υπέρ της Κυβέρνησης για ολικό λίφτινγκ
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ