Έκλεψε από οικία χιλιάδες ευρώ και προσπάθησε να διαφύγει από το αεροδρόμιο

Πρόσωπο ηλικίας 34 ετών, συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε νωρίτερα χθες την Αστυνομία από 30χρονο, κλάπηκε από την οικία του στην επαρχία Αμμοχώστου, το χρηματικό ποσό των 5.100 ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 34χρονου, ο οποίος την ίδια μέρα, εντοπίστηκε στο χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας.

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των 2.010 ευρώ, 1.845 στερλινών και προϊόντα αξίας 533 ευρώ, για τα οποία δεν έδωσε επαρκής εξηγήσεις για την κατοχή τους και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.
 
 
Ο άνδρας δεν έδωσε επαρκής και ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.
 
Ανακρινόμενος ο 34χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος της κλοπής και αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.
 

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση

Δειτε Επισης

Επανεξέταση αποφάσεων για κινητές μονάδες αφαλάτωσης ζητά ο Δήμαρχος Πάφου-«Άστοχες ενέργειες από την Κυβέρνηση»
Υπ. Εσωτερικών: Σε ετοιμότητα η Kυβέρνηση για προώθηση αλλαγών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα κόκκινο κουμπί για τους ηλικιωμένους
Εξαγγέλλει νέο πολιτικό κίνημα τη Δευτέρα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης
Ο τελικός λόγος για το άνοιγμα της Μακαρίου στον Αρχηγό Αστυνομίας και στον Φορέα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων
Ν. Ιωαννίδης: Κύπρος και Ελλάδα προσφέρουν στρατηγικό βάθος σε ΗΠΑ και Ισραήλ μέσω του σχήματος 3+1
Πήγαν στην οικία 49χρονου για ναρκωτικά και εντόπισαν 188 μπιτόνια με πετρέλαιο
Μυστήριο με τον φόνο της Μεξικανής σε live μετάδοση στο TikTok-Η προφητική της φράση λίγο πριν πέσει νεκρή
Ρούμπιο και Ερντογάν πιέζουν για συμφωνία Ρωσίας και Ουκρανίας-«Δεν φεύγετε από εδώ χωρίς 30ήμερη εκεχειρία»
Χειροπέδες σε τουρίστα στην Αγία Νάπα-Ήταν υπό επήρεια αλκοόλ και προκαλούσε ανησυχία