Μοιραίο μεροκάματο... Έσβησε στο τιμόνι 58χρονος στη Λεμεσό

Τραγικό θάνατο στο τιμόνι του φορτηγού του βρήκε το πρωί 58χρονος επαγγελματίας οδηγός στη Λεμεσό.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία ο άτυχος οδηγός ακινητοποίησε το φορτηγό του στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου Πάφου-Λεμεσού, στο ύψος του κυκλικού κόμβου Πολεμιδιών και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του.
 
Πολίτες που είδαν το φορτηγό ακινητοποιημένο με ανοιχτά τα φώτα, σταμάτησαν και τον εντόπισαν αναίσθητο. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
 
Μέλη της τροχαίας μετακίνησαν το φορτηγό το οποίο παρεμπόδιζε την ομαλή κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 58χρονου θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.Ωστόσο από τις προκαταρκτικές εξετάσεις ο θάνατος του φαίνεται σε παθολογικά αίτια, αφού δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.
 
 Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
 

Δειτε Επισης

Έκκληση για προστασία των δασών από τις πυρκαγιές απευθύνει το Τμήμα Δασών
Σε εξέλιξη η διαδικασία πρόσληψης 300 μόνιμων ειδικών αστυφυλάκων
Κινητό και 500 ευρώ κλάπηκαν από τα ντουλάπια στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας-Υποπτεύονται συγκεκριμένο πρόσωπο οι νοσηλευτές
Αναβολή στη δίκη των γονιών που φέρονται να κακοποιούσαν τα πέντε παιδιά τους-Απαντούν τον Ιούνιο στις κατηγορίες
Καλεί Οδυσσέα να δώσει στοιχεία ο Χαρτσιώτης για τα περί γνώσης αξιωματούχου της απόφασης Ανωτάτου-«Σοβαρή καταγγελία»
Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα για την επίθεση στο οίκημα της Ομόνοιας-Στις πέντε οι συλλήψεις
Ξάφρισαν ντουλάπια νοσηλευτών στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας-Καταγγελία στην Αστυνομία
Παραδόθηκε ο 50χρονος που καταζητείτο για την κακοποίηση των παιδιών της 32χρονης Κύπριας
Συνελήφθη 14χρονος που πιάστηκε με κλοπιμαία μοτοσικλέτα και 19χρονος με ρόπαλα και κουκούλα
Χειροπέδες σε 38χρονο στο αεροδρόμιο που καταζητείτο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση