Στήνουν το παζλ οι ανακριτές της απαγωγής, «καθαροί» οι η/υ του δράστη

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον νοσηλευτή ηλικίας 41 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, δηλαδή ότι προσπάθησε να επηρεάσει γιατρό να αναφέρει στην Αστυνομία πως παρακολουθούσε ιατρικά τον 35χρονο ύποπτο για την απαγωγή των δύο παιδιών, ενώ στην πραγματικότητα δεν τον παρακολουθούσε.
 
Η Αστυνομία αρχικά είχε αποφασίσει πως ο 41χρονος νοσηλευτής, που συνελήφθη χθες το απόγευμα σχετικά με την  απαγωγή των δύο εντεκάχρονων μαθητών από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα, πως δεν θα παρουσιαζόταν ενώπιον Δικαστηρίου για να εξασφαλιστεί η προσωποκράτηση του.
 
Ωστόσο στη συνέχεια οι ανακριτές της υπόθεσης αποφάσισαν ότι ο νοσηλευτής θα έπρεπε να παραμείνει υπό κράτηση για να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για την υπόθεση και σήμερα το πρωί τον οδήγησαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης δύο ημερών.
 
Εναντίον του νοσηλευτή εξετάζεται και υπόθεση παράνομης χορήγησης ηρεμιστικών χαπιών που βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου υπόπτου – απαγωγέα των δύο παιδιών.
 
Τα χάπια που εντοπίστηκαν από την Αστυνομία στο διαμέρισμα του 35χρονου στη Λάρνακα, φέρεται να του δόθηκαν από το νοσηλευτή χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή.
 
Η αστυνομία εκτιμά ότι τα συγκεκριμένα χάπια αναμείχθηκαν με λεμονάδα που φέρεται ο 35χρονος να έδωσε στα δύο παιδιά να πιούν αμέσως μετά την απαγωγή τους, γι αυτό όταν οι μαθητές εντοπίστηκαν βρίσκονταν σε κατάσταση ύπνωσης και σύγχυσης.
 
Σημειώνεται ότι μία από τις κατηγορίες που διερευνώνται εναντίον του 35χρονου υπόπτου είναι και αυτή της περιαγωγής σε κατάσταση νάρκωσης.
 
Εξάλλου, σύμφωνα με την Αστυνομία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 35χρονου που παραλήφθηκε από το διαμέρισμα του, μετά τις απαραίτητες έρευνες και εξετάσεις, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο ή παράνομο τόσο όσον αφορά την απαγωγή των δύο παιδιών όσο και πορνογραφικό υλικό.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
Διαβάστε εδώ:

Ανατροπή! Υπό άκρα μυστικότητα στο Δικαστήριο ο φίλος του απαγωγέα

Δειτε Επισης

Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία
Πληροφορίες για καυγά πριν την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Γείτονες θύμα και φερόμενος θύτης
Κτηματικά κίνητρα εξετάζει η Αστυνομία πίσω από την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Χειρουργήθηκε ο 41χρονος
Απόπειρα φόνου με πυροβολισμούς στην επαρχία Πάφου-Σε σοβαρή κατάσταση 41χρονος, συνελήφθη 55χρονος
Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Τ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του