O Mπούις για την αντίδρασή του στην πρόταση του Ολυμπιακού και τη φιλοσοφία του

Δηλώσεις στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM 95.0, παραχώρησε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Φάτζιο Μπούις. Ο Βέλγος τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με την Αγία Νάπα ενώ όπως τόνισε πιστεύει πως μπορεί να ανατρέψει το κακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα τη δεδομένη στιγμή.

Οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ. Σίγουρα δεν ξεκίνησαν τα πράγματα όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας. Έκανα επαφές με τους παίκτες γιατί τους έχε πάρει λίγο από κάτω λόγω των κακών αποτελεσμάτων. Πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τρόπο το αυριανό παιχνίδι. Ο δρόμος είναι μακρύς και σίγουρα πρέπει να καλύψουμε τους βαθμούς που χάσαμε. Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Πρέπει να υπάρχει υπομονή σε αυτό το πλάνο γιατί χωρίς πλάνο δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα».

Για το αυριανό παιχνίδι με την Αγία Νάπα: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Πιστεύω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά το Σάββατο με ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την προηγούμενη του ομάδα: «Ήμουν δυο χρονιά στη Νίκη Βόλου ως πρώτος προπονητής. Όταν μου έκαναν την πρόταση από τον Ολυμπιακό αποφάσισα να επιστρέψω στην Κύπρο».

Για τη δική του φιλοσοφία: «Η φιλοσοφία είναι να παίξει ποδόσφαιρο η ομάδα. Πάντα προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Ο στόχος μου είναι να χαίρονται οι παίκτες στο γήπεδο όταν αγωνίζονται αλλά και να παίρνουν τα αποτελέσματα».

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της
Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Γλίτωσαν την ευθανασία οι σκύλοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και παιδιά στη Λεμεσό-Υπό την προστασία φιλοζωικής οργάνωσης
«Δεν μας ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός νοσηλευτή»-Ξεσπά ο γιος της 62χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στο Τζάνειο
Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Δωρεάν στάθμευση και Wi-Fi στις παραλίες στον Δήμο Παραλιμνίου–Δερύνειας για τον Κατακλυσμό
Πώς από δύο καλοί φίλοι Τραμπ-Μασκ κατέληξαν εχθροί
Συνελήφθη 14χρονος ως ύποπτος για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης στη Γερμανία
Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση του Κακουργιοδικείου για την ανθρωποκτονία Δωρόθεου η ΝΥ