Μετά τον Κιττή… πήραν σκυτάλη αποφυλάκισης Βέργας, Σαρίκας, Μαλικκίδης και Βασιλείου

Το πράσινο φως για την αποφυλάκιση του πρώην Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα, του πρώην βουλευτής της ΕΔΕΚ Φειδία Σαρίκα, του Διευθυντή του ΣΑΠΑ Ευτύχιου Μαληκκίδη, και του πρώην Δημοτικού Συμβούλου του ΑΚΕΛ Βάσου Βασιλείου, άναψε το Συμβούλιο Αποφυλακίσεως.
 
Οι τέσσερις είχαν καταδικαστεί για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ και θα αποφυλακίζονταν σε διάφορες ημερομηνίες το 2019, ενώ επωφελήθηκαν όλοι μείωση ποινής ενός τετάρτου με τη νέα εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο του 2018, προνόμιο που επωφελούνται όλοι οι κατάδικοι με την εκλογή νέου Προέδρου.
 
Υπενθυμίζεται ότι πριν την πρόσφατη αποφυλάκιση του Στάθη Κιττή και του Ορέστη Βασιλείου που καταδικάστηκαν για το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς, είχε αποφυλακιστεί ο Χαράλαμπος Τσουρή ενώ πέρυσι το καλοκαίρι αποφυλακίσθηκε με προεδρική χάρη (ενόψει δεκαπενταύγουστου) το στέλεχος του ΑΚΕΛ Βενιζέλος Ζανέττος. Επίσης με το parole αποφυλακίσθηκε και ο Γρηγόρης Σουρουλλάς. 
 

Δειτε Επισης

Μυστήριο με τον φόνο της Μεξικανής σε live μετάδοση στο TikTok-Η προφητική της φράση λίγο πριν πέσει νεκρή
Ρούμπιο και Ερντογάν πιέζουν για συμφωνία Ρωσίας και Ουκρανίας-«Δεν φεύγετε από εδώ χωρίς 30ήμερη εκεχειρία»
Χειροπέδες σε τουρίστα στην Αγία Νάπα-Ήταν υπό επήρεια αλκοόλ και προκαλούσε ανησυχία
Στις φλόγες υποστατικό με ζώα στην Ευρύχου
Αγόρευσε από το εδώλιο ο 28χρονος για τους πυροβολισμούς έξω από τις Φυλακές-«Η μαρτυρία στερείται πειστικότητας»
Πιέζει το χρονοδιάγραμμα για την ταυτοποίηση των προπληρωμένων SIM-Ακυρώνονται οι αριθμοί μετά τον Νοέμβριο
Πρόσω ολοταχώς η αύξηση στέρησης άδειας από τρεις μήνες σε δύο χρόνια σε καταδικασθέντες για θανατηφόρα
Συνεδριάζουν και αποφασίζουν για εκλογές στην ΕΔΕΚ-Ημερομηνία και χρονικό περιθώριο υποψηφιοτήτων στην ατζέντα
Τι αναμένεται από τις συνομιλίες Ρωσίας και Ουκρανίας-Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ
Απέρριψε την αίτηση των κοινοτήτων Μιτσερού για ασφαλτικότο Ανώτατο-Πίσω στο Πρωτοδικείο η υπόθεση