Επιμένει ότι απήγαγε τα παιδιά γιατί είχε οικονομικά προβλήματα

Ένα ένα τα κομμάτια του παζλ της απαγωγής των δύο 11χρονων αγοριών, προσπαθεί να στήσει η αστυνομία, διερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα ούτως ώστε να καταλήξει στα ακριβή κίνητρα του δράστη.
 
Οι ανακριτές της υπόθεσης, συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις, καθώς η μία πληροφορία διαδέχεται την άλλη, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία έχει θέσει στο μικροσκόπιό της τον μεγάλο όγκο τεκμηρίων που έχουν συλλεχθεί κατά τις πολύωρες έρευνες στο διαμέρισμα του 35χρονου υπόπτου.
 
Από εξονυχιστικό έλεγχο περνούν οι τρεις υπολογιστές του 35χρονου, καθώς και τα κινητά του τηλέφωνα.
 
Επίσης, για επιστημονικές εξετάσεις στάλθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη σύλληψή του, καθώς και τα ηρεμιστικά χάπια που βρέθηκαν στην οικία του και είχε χορηγήσει στα δύο εντεκάχρονα παιδιά.
 
Μεταξύ των τεκμηρίων που συλλέχθηκαν είναι επίσης και τρεις πινακίδες εγγραφής οχημάτων, που διερευνάται κατά πόσον είναι πλαστές ή αφαιρέθηκαν από κάποιο άλλο όχημα.
 
Πάντως, ανακρινόμενος ο 35χρονος υποστήριξε ότι απήγαγε τα παιδιά για να ζητήσει λύτρα, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ενώ παραδέχθηκε ότι χορήγησε στα παιδιά ηρεμιστικά χάπια για να μην κάνουν φασαρία.
 
Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, τα εν λόγω χάπια, για να τα εξασφαλίσει κάποιος χρειάζεται ιατρική συνταγή και ως εκ τούτου οι ανακριτές ψάχνουν με ποιον τρόπο τα προμηθεύτηκε ο 35χρονος.
 
Εν τω μεταξύ, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ληφθούν οπτικογραφημένες καταθέσεις από τα δύο ανήλικα παιδιά, οι οποίες αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο απαγωγέας δεν χρησιμοποίησε τελικά όχημα για τη διαφυγή του, αλλά αφού άρπαξε τα παιδιά έφυγε από τηνπίσω πόρτα του σχολείου και αφού διέσχισε υπόγεια διάβαση σε τρία με τέσσερα λεπτά βρέθηκαν στην πολυκατοικία όπου διαμένει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λειτουργούν ιατρεία Ταχείας Διακίνησης στα ΤΑΕΠ των ΓΝ Λευκωσίας και Πάφου-«Λιγότερη αναμονή, περισσότερη φροντίδα»
Με σαφές άνοιγμα στους αποστασιοποιημένους διεκδικεί την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μορφάκης Σολομωνίδης
Παραδέχθηκαν ενοχή οι δύο Ουγγαρέζες για υπόθεση σφετερισμού Ε/Κ περιουσιών-Στις 9 Μαϊου η ποινή τους
Επανέρχεται με προτάσεις για επίλυση του υδατικού ο ΔΗΣΥ-«Να μην φτάσουμε στην ημέρα μηδέν»
ΒΙΝΤΕΟ: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα με ταχύπλοα στη Νεβάδα-Σκάφος εκτοξεύτηκε στον αέρα
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων εντόπισε η Αστυνομία σε οχήματα Τ/κ-Επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους €4.100
Εν αναμονή της νεκροτομής για το θάνατο του 17χρονου-«Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μας για παραβατική συμπεριφορά»
Απολογείται ο πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου-«Είχε να δει το παιδί δύο χρόνια»
Μετά την Ισπανία μεταβαίνει στην Πορτογαλία ο ΠτΔ με φόντο την ανάληψη Προεδρίας Συμβουλίου της ΕΕ
Ώρες αγωνίας για 39χρονο που απουσιάζει από το σπίτι του στην Αραδίππου