Ευχές Ακιντζί σε Αναστασιάδη με άρωμα Κυπριακού

Ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτό μήνυμα που απέστειλε, ο κ. Ακιντζί ευχήθηκε υγεία στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και την οικογένειά του.

Στο μήνυμα επίσης αναφέρει ότι εδώ και 50 χρόνια γίνονται διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό και εκφράζει την ευχή να μην χαθεί άλλος χρόνος για την επίτευξη μιας κοινά αποδεκτής λύσης και με κοινή ευθύνη να δράσουν για το μέλλον των δύο κοινοτήτων, κυρίως για τις νέες γενιές.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η Κοινή Διακήρυξη στο πλαίσιο επίσκεψης Μόντι-Η Ινδία τονίζει την ακλόνητη στήριξή της στην κυριαρχία της Κύπρου
Στην ενίσχυση της συνεργασίας Κύπρου και Ινδίας αναφέρθηκαν Χριστοδουλίδης και Μόντι
Ευχαριστίες ΠτΔ σε Μόντι για τη στάση Ινδίας στο Κυπριακό-Παρασημοφορήθηκε με Μεγαλόσταυρο Τάγματος του Μακαρίου
ΒΙΝΤΕΟ: Υποδέχθηκε τον Μόντι στο Προεδρικό ο Χριστοδουλίδης
Πρώτη επίσκεψη Ινδού Πρωθυπουργού μετά από 23 χρόνια στην Κύπρο
Το Ισραήλ βάζει φρένο σε όσους θέλουν να επιστρέψουν μέσω Αθήνας και Λάρνακας
Κοινή Διακήρυξη εταιρικής σχέσης υπογράφουν τη Δευτέρα Κύπρος και Ινδία
Ανάστατοι και στα κατεχόμενα λόγω της κατάστασης Ισραήλ με Ιράν-Συνεδρία για θέματα ασφαλείας
Έρχεται Κύπρο τη Δευτέρα ο Δένδιας-Συνάντηση με Πάλμα
ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασε στην Κύπρο ο Πρωθυπουργός της Ινδίας-«Ένα νέο κεφάλαιο σε μια στρατηγική συνεργασία χωρίς όρια»