Θάνατος οπαδού σε συμπλοκές και αναβολή πρωταθλήματος στην Ινδονησία

Ένας 23χρονος οπαδός έπεσε νεκρός σε συμπλοκές αντίπαλων παρατάξεων την Κυριακή και η Κυβέρνηση της Ινδονησίας πήρε την απόφαση ν' αναβάλει την εξέλιξη του πρωταθλήματος για δύο εβδομάδες.

Πρόκειται για τον 7ο θάνατο που έχει άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο και τους οπαδούς στην Ινδονησία, από το 2012.

Ο Χαρίγκα Σίρλα, 23 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από επεισόδια ανάμεσα σε υποστηρικτές της Persija Jakarta και της Persib Bandung την περασμένη Κυριακή.

Ο Υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Ιμάμ Ναχράουι, ανακοίνωσε την αναβολή των επόμενων αγωνιστικών του πρωταθλήματος για δύο εβδομάδες, ωστόσο, ενδεχομένως αυτό το χρονικό διάστημα να μην τηρηθεί εφόσον προκύψει αποτέλεσμα για τους υπαίτιους από τις έρευνες που πραγματοποιούνται.

Δειτε Επισης

Τα κόμματα για τη συμπλήρωση 14 ετών από τη φονική έκρηξη στο Μαρί
N. Xριστοδουλίδης για Μαρί: Απευθύνω δημόσια συγγνώμη, υπόσχεση για μη επανάληψη τέτοιων λαθών και παραλήψεων
Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο
Ο Νετανιάχου ορκίζεται συντριβή της Χαμάς-Υποστηρίζει πως 20 όμηροι είναι ζωντανοί
Δεκατέσσερα χρόνια από την έκρηξη στο Μαρί-Η Κύπρος τιμά τη μνήμη των 13 θυμάτων
Ηχηρό μήνυμα Σενέρ Λεβέντ-«Δεν θα παραδοθώ στον φασισμό και τον κατακτητή, η Τουρκία είναι κατοχική δύναμη»
Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Επικεντρώθηκε στα οδοφράγματα, προσέκρουσε σε… τουρκοφράγματα η Ολγκίν
Η παρατεταμένη θεσμική κρίση, η κοινωνική οργή και τα κρούσματα πολιτικής βίας
Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»