Χρυσή λεία για διαρρήκτες στην Πέγεια

Υπόθεση νυχτερινής διάρρηξης στην Πέγεια με λεία χρήματα, ηλεκτρονικά είδη και χρυσαφικά συνολικής αξίας 8.100 ευρώ διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από Ρώσο μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι άγνωστοι διέρρηξαν την έπαυλη του μεταξύ των ωρών είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα με 01:15 το πρωί  και απέσπασαν από αυτήν χρυσαφικά αξίας 5.600 ευρώ, διάφορα ηλεκτρονικά είδη, το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ καθώς και 1.000 δολάρια μετρητά, συνολικής αξίας 8.100 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή και από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από αλουμινένια συρόμενη μπαλκονόπορτα την οποία παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο.
 
Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»