ΑΕΚ: Έφθασαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Λεβερκούζεν

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην Γερμανία για το παιχνίδι με την Λεβερκούζεν ότι έχουν παραληφθεί τα εισιτήρια για το παιχνίδι.
 
Η ανακοίνωση:
«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας που θα ταξιδέψουν στην Γερμανία για τον αγώνα με αντίπαλο την Bayer 04 Leverkusen, ότι έχουν παραληφθεί τα εισιτήρια και μπορούν να τα εξασφαλίσουν από τα Γραφεία του Σωματείου.
 
Κατά την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητο να προσκομίζονται τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, πολιτική ταυτότητα / διαβατήριο).
 
Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ.
 
Οι φίλοι της ομάδας μας που κατοικούν στο εξωτερικό μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 24655999 για να ενημερωθούν για τον τρόπο που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.
 
Αναλυτικά το ωράριο των Γραφείων:
Tετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Δευτέρα: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-14:00»
 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο
Ο Νετανιάχου ορκίζεται συντριβή της Χαμάς-Υποστηρίζει πως 20 όμηροι είναι ζωντανοί
Δεκατέσσερα χρόνια από την έκρηξη στο Μαρί-Η Κύπρος τιμά τη μνήμη των 13 θυμάτων
Ηχηρό μήνυμα Σενέρ Λεβέντ-«Δεν θα παραδοθώ στον φασισμό και τον κατακτητή, η Τουρκία είναι κατοχική δύναμη»
Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Επικεντρώθηκε στα οδοφράγματα, προσέκρουσε σε… τουρκοφράγματα η Ολγκίν
Η παρατεταμένη θεσμική κρίση, η κοινωνική οργή και τα κρούσματα πολιτικής βίας
Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,8 εκατομμύρια
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)