Ρεζίλεψε τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο σπίτι του η Δόξα!
19:49 - 23 Σεπτεμβρίου 2018

Πάρτι στο ΓΣΠ η Δόξα
Προβάδισμα στο σκορ πήρε με το ...καλημέρα της αναμέτρησης η Δόξα στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, μετά από ολιγωρία της άμυνας των «γαλαζοκιτρίνων».
Συγκεκριμένα, στο 3' μετά από μπαλιά του Παπαφώτη, ο Ιωάννου επιχείρησε να απομακρύνει ασταθώς με την μπάλα να φεύγει ψηλά αλλά να μένει εντός περιοχής και τον Σαντίκ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά να κερδίζει τον Βάτερμαν για να γράψει το 1-0 από τα πρώτα λεπτά στο στάδιο της πρωτεύουσας.
Εκεί που έδειχνε να τα έχει χαμένα ο ΑΠΟΕΛ, η ομάδα της Κατωκοπιάς «χτύπησε» ξανά στην αντεπίθεση με τον Σαντίκ στο 35’ με άψογο σουτ εκτός περιοχής να κερδίζει τον Βάτερμαν για το 3-0.
Συνέχισε τους «πυροβολισμούς» η ομάδα της Κατωκοπιάς
Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι στο 46’ έστειλαν με ευκολία την μπάλα στα δίχτυα, με τον Σαντίκ να περνά τον Βάτερμαν και να πλασάρει εύστοχα με τον Παπαφώτη προ της γραμμής να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.
Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:
ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ (46'Σόουζα), Βούρος (24'Αλωνεύτης), Καρλάο, Ιωάννου (61' Κασίνι), Αρτυματάς, Μοράις, Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ, Ντελατόρε, Ρέζα.
Δόξα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Μιτρέα, Νελσίνιο, Μπόλιεβιτς (91'Παχίπης), Ασαμόα, Παπαφώτης (76'Τίνκου), Χατζηβασίλης (82'Κάρλος), Ζατλ, Σαντίκ.