Στο κελί για τέσσερις μέρες ο 41χρονος που καλλιεργούσε φυτά κάνναβης στο δωμάτιο της κόρης του

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 41χρονου, ο οποίος φέρεται να καλλιεργούσε φυτά κάνναβης στο υπνοδωμάτιο της πεντάχρονης θυγατέρας του.
 
Ο 41χρονος συνελήφθη χθες, μετά από έρευνα στην οικία του, στη βάση δικαστικού εντάλματος, όπου εντοπίστηκαν στο υπνοδωμάτιο της κόρης του,  21 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 3 – 41 εκατοστών, τρεις συσκευασίες που περιείχαν ρητίνη κάνναβης, βάρους 8,5 γραμμαρίων και δυο συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους επτά περίπου γραμμαρίων. Επίσης, ανευρέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και ένα αεροβόλο πυροβόλο όπλο για το οποίο ο 41χρονος δεν είχε άδεια κατοχής.
 
Ανακρινόμενος ισχυρίστηκε πως πρόκειται για φαρμακευτική κάνναβη που καλλιεργούσε για δική του χρήση.
 
Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε την εξαήμερη κράτηση του υπόπτου, η υπεράσπιση έφερε ένσταση και έκρινε πως τρεις μέρες είναι αρκετές και τελικά το δικαστήριο αποφάσισε όπως ο 41χρονος τεθεί υπό τετραήμερη κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Δειτε Επισης

Ελεύθερος με όρους εκζητούμενος 38χρονος από την Ιορδανία
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Χειροπέδες σε 27χρονο για πυρκαγιά στη Φασούλα-Μαρτυρία ότι χρησιμοποιούσε σμυρίλιο
Υπό πενθήμερη κράτηση οι ύποπτοι για τα 19 κιλά ναρκωτικά στο Τραχώνι
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Καταζητείται ο 29χρονος Ραφαέλ Αχιλλεούδης για επίθεση και απειλές στη Λευκωσία (pic)
Επανέλαβε την απόφαση αλλά δεν τοποθετείται η Εισαγγελία για το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Θα μελετηθεί»
Παρίσταναν τους κοινωνικούς λειτουργούς και έκλεψαν 16,000 ευρώ από πολίτη