«Και γίναμε αγκάθι του καιρού, Ομόνοια…»

Μετά το πρώτο φιλικό της Ομόνοιας1948, η Θύρα 9 με ανακοίνωσή της σημειώνει την προσπάθεια για να πετύχει το στόχο της η νεοσύστατη ομάδα.

Η ανακοίνωση:
«Στους μοντέρνους καιρούς που όλα γύρω μας καταρρέουν. Που οι αξίες και τα ιδανικά μπορούν να εξαγοραστούν αλλά και να αντικατασταθούν με συμφέροντα προσωπικά στις πλάτες του Λαού. Κάποιοι μακριά από τις "πολυτέλειες" των μεγάλων συγχρόνων γηπέδων - φυλακών δείχνουν τον δρόμο.

Εμείς θα δείξουμε τον δρόμο. Τον διαφορετικό δρόμο,τον δρόμο της νίκης φτιαγμένης από καθαρά χέρια στηριγμένη στην μεγάλη ιδέα μας. Με μπροστάρη τον ΛΑΟ η ομάδα όχι μόνο θα χτιστεί οπως πρέπει αλλά θα μεγαλουργήσει. Είναι υπόσχεση στους ήρωες του 1948 αλλά και σε όλο αυτό τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει αυτή την πρωτοφανή προσπάθεια.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα στελέχη μας που παλεύουν καθημερινά μέσα σε τόσες αντιξοότητες και κρατούν ψηλά την σημαία. Ταυτόχρονα τα καλούμε σε πλήρη εγρήγορση. Ένας μήνας πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας έχουμε πολλά να κάνουμε για να συνεχίσουμε να παραδίδουμε μαθήματα οπαδισμού.

"Εμείς που μεγαλώσαμε μαζί σου 
Που δεν ξεχάσαμε την γέννηση σου 
Και γίναμε αγκάθι του καιρού
ΟΜΟΝΟΙΑ ομάδα του ΛΑΟΥ"

Υ.Γ- Οι προετοιμασίες για το μεγάλο fan day είναι σε εξέλιξη. Στις 13 του Οκτώβρη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον κεντρικό».
 

Δειτε Επισης

Έβαλε μπρος ο Νικόλας για συνεργασία του Κέντρου-Επιστολές σε ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ για συζήτηση
Πυρ ομαδόν κατά Χαρτσιώτη και Αρχηγού για ΣΕΑ-«Απαράδεκτη η άκαμπτη στάση, ας δρούσατε νωρίτερα»
«Δηλαδή αποφυλακίστηκα και εκράτουσα όπλο ή ήρθε ουρανοκατέβατο;»-Πολύωρη αντεξέταση του 28χρονου για τους πυροβολισμούς στις Φυλακές
Η καταφρόνηση Δικαστηρίου, η περιφρόνηση της δημοσιογραφίας και η ανάγκη για φρονιμότερες ενέργειες
Απελαύνονται από το Ισραήλ οι τέσσερις Γάλλοι ακτιβιστές του πλοίου για τη Γάζα
Ν. Χριστοδουλίδης: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου
Η ανάγνωση Νομικής Κλινικής για την απόφαση ΕΔΑΔ-«Ενισχύει τη νομική φαρέτρα των ιδιοκτητών»
Προπονητής που κατηγορείται για σοβαρά ποινικά αδικήματα μετέβη σε εκπαιδευτική επίσκεψη σε δημοτικό
Επικό ξέσπασμα Κινέζας επιβάτιδας στο αεροδρόμιο του Μιλάνο-Κυλιόταν στο πάτωμα για υπέρβαρη βαλίτσα
Απορρίφθηκε η έφεση εναντίον της ΕΤΥΚ και μελών της για απεργία στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Κύπρου