Σωφρόνης: «Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία σαν λαός…»

Αποστολή στη Ρώμη: Πέτρος Πετρή - Με την υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας

Την ανάγκη να αλλάξουμε νοοτροπία σαν λαός και στα εκτός έδρας παιχνίδια να μην φοβόμαστε τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Λάτσιο ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Ο προπονητής του Απόλλωνα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι ποδοσφαιριστές «πρέπει να πιστέψουν οι ίδιοι ότι μπορούν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι και σε κάθε έδρα να παίζουν το δικό τους ποδόσφαιρο. Όμως δε πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε να κάνουμε με πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο».

Σημείωσε ακόμα ότι «είναι πολύ σημαντικό μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι μέσα στα αποδυτήρια, οι ποδοσφαιριστές ήταν όλοι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Σημαίνει πολλά για μια ομάδα όταν έπαιζε με τόσο μεγάλο αντίπαλο. Είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και μπορούν να δουν όλους τους αντιπάλους στα μάτια».


Από εδώ και στο εξής συνέχισε η ομάδα του θα επικεντρωθεί στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, έναν αγώνα που τον χαρακτήρισε πάρα πολύ δύσκολο και για τον οποίο πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να πάρουν τους βαθμούς.

Για το αν έλειψε κάτι στο δεύτερο ημίχρονο από την ομάδα του είπε ότι: «είναι απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα που βάζει περισσότερες φορές τη μπάλα στα δίκτυα, κερδίζει. Αυτό μας έλειψε».

Όσον αφορά την αλλαγή του Χάμπου Κυριάκου ανέφερε ότι: «ένιωσε σφίξιμο και για αυτό βγήκε», ενώ για το πέναλτι της Λάτσιο επεσήμανε ότι δεν είδε τα στιγμιότυπα και όταν το δει θα έχει άποψη.

Όσον αφορά τη συνέχεια στον όμιλο ευελπιστεί ότι θα πάρουν βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια: «Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και πως έχουμε να κάνουμε με τρεις μεγάλες ομάδες. Αλλά θα προσπαθήσουμε όπως και σήμερα να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο και να πάρουμε και κέρδος».

Δειτε Επισης

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 45χρονου θύματος της δολοφονίας-Σε λαιμό και σώμα τα τραύματα
Ψάχνουν μαρτυρίες για να στήσουν το παζλ του κρίσιμου τραυματισμού του 40χρονου οι Αρχές
«Περάσαμε παρόμοια εμπειρία»-Συναντήθηκε με τις οικογένειες ομήρων στο Ισραήλ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Πάνω από δέκα τραύματα από μαχαίρι φέρει ο 45χρονος που βρέθηκε νεκρός-Ψάχνουν το δολοφόνο και τα κίνητρα
Βλέπει δολοφονία πίσω από το θάνατο Ε/κ στη Λεμεσό η Αστυνομία-Ανακρίνεται ένα πρόσωπο
Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Σε κρίσιμη κατάσταση ο 40χρονος που έπεσε από ύψος-Άγνωστα τα αίτια, σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες
Πλησιάζει το τέλος των τριψήφιων πινακίδων-Μέχρι το 2036 αναμένεται να μπουν σε νέα εποχή
Άλλαξαν απόφαση για τη νέα κάρτα φιλάθλου-Ανακοινώνεται μετά τον τελικό κυπέλλου, τι ισχύει με τα διαρκείας
Με αυξημένη σφοδρότητα επέστρεψαν στην ΕΔΕΚ τα πάθη του παρελθόντος-Ξεκαθαρίζουν οι υποψήφιοι