Σωφρόνης: «Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία σαν λαός…»

Αποστολή στη Ρώμη: Πέτρος Πετρή - Με την υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας

Την ανάγκη να αλλάξουμε νοοτροπία σαν λαός και στα εκτός έδρας παιχνίδια να μην φοβόμαστε τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Λάτσιο ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Ο προπονητής του Απόλλωνα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι ποδοσφαιριστές «πρέπει να πιστέψουν οι ίδιοι ότι μπορούν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι και σε κάθε έδρα να παίζουν το δικό τους ποδόσφαιρο. Όμως δε πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε να κάνουμε με πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο».

Σημείωσε ακόμα ότι «είναι πολύ σημαντικό μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι μέσα στα αποδυτήρια, οι ποδοσφαιριστές ήταν όλοι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Σημαίνει πολλά για μια ομάδα όταν έπαιζε με τόσο μεγάλο αντίπαλο. Είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και μπορούν να δουν όλους τους αντιπάλους στα μάτια».


Από εδώ και στο εξής συνέχισε η ομάδα του θα επικεντρωθεί στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, έναν αγώνα που τον χαρακτήρισε πάρα πολύ δύσκολο και για τον οποίο πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να πάρουν τους βαθμούς.

Για το αν έλειψε κάτι στο δεύτερο ημίχρονο από την ομάδα του είπε ότι: «είναι απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα που βάζει περισσότερες φορές τη μπάλα στα δίκτυα, κερδίζει. Αυτό μας έλειψε».

Όσον αφορά την αλλαγή του Χάμπου Κυριάκου ανέφερε ότι: «ένιωσε σφίξιμο και για αυτό βγήκε», ενώ για το πέναλτι της Λάτσιο επεσήμανε ότι δεν είδε τα στιγμιότυπα και όταν το δει θα έχει άποψη.

Όσον αφορά τη συνέχεια στον όμιλο ευελπιστεί ότι θα πάρουν βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια: «Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και πως έχουμε να κάνουμε με τρεις μεγάλες ομάδες. Αλλά θα προσπαθήσουμε όπως και σήμερα να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο και να πάρουμε και κέρδος».

Δειτε Επισης

Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996
Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση
Παρακολουθεί στενά τις μεταρρυθμίσεις σε Ελεγκτική και Νομική Υπηρεσία η Κομισιόν
Υπερκομματική η εκδήλωση έξω από το Προεδρικό για την παύση Οδυσσέα-Μήνυμα κατά της διαφθοράς
Ψάχνει μαρτυρίες η Αστυνομία για το θανατηφόρο με θύμα τον 16χρονο Χαράλαμπο
«Είναι κτήνος, πού να το φανταστώ;»-Ξεσπά η μητέρα των παιδιών που κακοποιήθηκαν
Διαβουλεύσεις με ΗΑΕ για συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο στο GSI εξήγγειλε ο ΠτΔ
Έκρηξη κροτίδας έξω από γκαράζ κατοικίας 48χρονου-Καταζητείται ένας 57χρονος