powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Πήρε τη σκυτάλη η ΠΟΕΔ, ανακοινώνει απόψε τα μέτρα αντίδρασης

Σκυτάλη στα μέτρα της ΟΕΛΜΕΚ και της ΟΛΤΕΚ παίρνει η ΠΟΕΔ, η οποία παρότι ήταν προγραμματισμένο να συνέλθει αύριο τελικά θα συνέλθει απόψε, για να ανακοινώσει τα μέτρα που θα λάβει στο φλέγον θέμα της παιδείας.
 
Κυβέρνηση και εκπαιδευτικοί έχουν έρθει σε οριστική ρήξη, μετά την απόρριψη της νέας πρότασης του Προέδρου της Δημοκρατίας από τις συντεχνίες και το «όχι» της Κυβέρνησης στο να αποσύρει τα μέτρα που λήφθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν θα αφορούν την επιμόρφωση, την αποχή δηλαδή των εκπαιδευτικών από σεμινάρια και τις μετακινήσεις, δηλαδή κανένας εκπαιδευτικός δεν θα μετακινείται από το σχολείο του, είτε για συναντήσεις με το Υπουργείο Παιδείας είτε για άλλο λόγο.
 
Όπως ανακοίνωσε εξάλλου ο γ.γ. της ΠΟΕΔ Χάρης Χαραλάμπους, η συντεχνία θα συνέλθει γύρω στις 19:30.
 
Νωρίτερα, η ΟΕΛΜΕΚ και η ΟΛΤΕΚ ανακοίνωσαν το μεσημέρι τα μέτρα που θα λάβουν πριν και μετά την άφιξη των μαθητών στα σχολεία για το φλέγον θέμα της Παιδείας.
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;