Η αλλαγή στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ από τον Κωστή
17:58 - 19 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα αρχή θέλει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Κωστή πλέον στον πάγκο του, μετά την απομάκρυνση του Μπρούνο Μπαλταζάρ.
Ο Ελλαδίτης τεχνικός κάνει πρεμιέρα στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, στο στάδιο «N. Papas Αμμόχωστος – Επιστροφή».
Η πρώτη ενδεκάδα του Γιώργου Κωστή είναι: Βάτερμαν, Εφραίμ, Ρέζα, Τάμαρι, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Μιλάνοφ, Μοράις, Βούρος, Ιωάννου Καρλάο
Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Ερμή, ο Γιώργος Κωστή έκανε δύο αλλαγές. Τη θέση του τραυματία Ενσούε πήρε ο Μιλάνοφ, ενώ εκτός έμεινε ο Σόουζα με τον ντε Βινσέντι να παίρνει τη θέση του.
#StartingXI: Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (Α’ Φάση-1η Αγ/κή)#SALvAPO #apoelfclive #DES7INY pic.twitter.com/HQSz33U6O5
— APOEL FC (@apoelfcofficial) September 19, 2018