Ένας νεκρός και 11 τραυματίες από δυστύχημα στην Αυστρία

Ένα τρένο συγκρούστηκε σήμερα το πρωί με ένα λεωφορείο στην Γκρατς, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του λεωφορείου και να τραυματιστούν 11 άνθρωποι, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οκτώ από τους 11 τραυματίες είναι σοβαρά, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας στην επαρχία Στυρία της νότιας Αυστρίας.

Το τρένο κατευθυνόταν προς το κέντρο της πόλης στην νοτιοδυτική περιοχή Βέτζελσντορφ στις 08:00 τοπική ώρα όταν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, συγκρούστηκε με το λεωφορείο, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Η αστυνομία ανέφερε στο Twitter ότι ο οδηγός του λεωφορείου ήταν 34 ετών.

Η εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων OBB ανακοίνωσε ότι το τρένο δεν ανήκε στον στόλο της. Κανένας εκπρόσωπος δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος να σχολιάσει από την διαχειρίστρια εταιρεία των τοπικών σιδηροδρόμων Graz-Koeflacher Bahn ή από την διαχειρίστρια εταιρεία λεωφορείων της πόλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Διπλωματικό θρίλερ για το Ουκρανικό-«Περιμένω να δω ποιος θα έρθει από Ρωσία και μετά θα αποφασίσω»
Καταθέτει γυναίκα-κλειδί για τους θανάτους στο Ελληνικό-Τι δείχνει η πρώτη ιατροδικαστική στην 98χρονη μητέρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική Αθηνών
Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στο Καράκας ένα δίχρονο παιδί που έμεινε μόνο του μετά την απέλαση των γονιών του
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βρίσκουν το βρέφος στον Άλιμο-Ερευνάται καταγγελία για αρπαγή
Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Τουλάχιστον 50 νεκροί σε ισραηλινές επιθέσεις στη βόρεια Γάζα-Χτύπησαν νοσοκομείο και προσφυγικό καταυλισμό
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»
Προχωρά η σύνδεση γεωτρήσεων στην Πάφο-«Λαμβάνονται όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν περικοπές»