Μεγάλη πυρκαγιά κοντά σε μοναστήρι στη Ζάκυνθο

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή του μοναστηριού της Υπεραγάθου στο χωριό Κοιλιωμένος στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά είναι σε δύο μέτωπα κοντά στο μοναστήρι. Αυτή την ώρα σπεύδουν στο σημείο οχήματα με άνδρες της Πυροσβεστικής καθώς και υδροφόρες. «Σύμμαχος» της πυρκαγιάς είναι οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν σήμερα στο νησί.

Λόγω της επικινδυνότητας της φωτιάς εναέρια μέσα αναμένονται στο νησί για να βοηθήσουν στο έργο της Πυρόσβεσης. Συγκεκριμένα αναμένονται 2 Καναντέρ και 1 ελικόπτερο Έρικσον.

Τέλος, στο νησί μεταβαινει ο περιφερειακός διοικητής Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος προκειμένου να συντονίσει τις επιχειρήσεις.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Η τραγική κραυγή του ιερέα που κήδεψε την δολοφονημένη κόρη του στη Λάρισα-«Γιατί παιδί μου;»
Πολιτική αντιπαράθεση μετά τα νέα πορίσματα για τα Τέμπη-Στο στόχαστρο της Κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ
Κατακρεούργησε τη μητέρα του γιατί του είπε πως δεν εργάζεται ο 21χρονος-Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά μετά τη δολοφονία
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα-Αισθητός και στην Κύπρο, προειδοποίηση για τσουνάμι
Τέλος στις θεωρίες για το ξυλόλιο στα Τέμπη-Εκρήγνυνται τα έλαια σιλικόνης, δεν κάηκε η «ύποπτη» ηλεκτρομηχανή
Σοκάρει ο 21χρονος μητροκτόνος-«Με έλεγε τεμπέλη, πήρα ένα κουζινομάχαιρο και την κάρφωσα πολλές φορές»
Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα
Παραδόθηκε στον ανακριτή το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη-«Στα έλαια των μηχανών αποδίδει την πυρόσφαιρα»
Με τρεις μαχαιριές δολοφόνησε τη μητέρα του ο 21χρονος στη Λάρισα-«Με μισούσε γι' αυτό τη σκότωσα»