Κλείνει μέρος του αυτοκινητοδρόμου παρά τον Ψεματισμένο

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων θα εκτελεί κατασκευαστικές εργασίες στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού την περίοδο 19 – 28 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 8πμ – 4μμ, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, ανακοίνωσε σήμερα το Τμήμα Δημοσίων Έργων.
 
Όπως αναφέρεται, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στο τμήμα του δρόμου από την έξοδο προς Ψεματισμένο μέχρι και την έξοδο προς Χοιροκοιτία, η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Χοιροκοιτία, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 50 μ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση stop & go.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας αναγνώρισε καταζητούμενο και προχώρησε σε σύλληψή του
Φως στα αίτια θανάτου του 17χρονου θα δώσει η νεκροτομή-Πάει Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης
Εντοπίστηκε η 16χρονη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στη Λεμεσό
Κατάφεραν να εξαπατήσουν εταιρεία στη Λεμεσό και να αποσπάσουν πάνω από 640 χιλ. ευρώ
Καταγγελίες ΤΟΜ για παράνομη μεταφορά επιβατών από αεροδρόμιο Λάρνακας και λιμάνι Λεμεσού
Παριστάνουν λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και εξαπατούν πολίτες
Κλείνουν απόψε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Λευκωσίας-Λεμεσού και Λεμεσού-Πάφου για εργασίες
Eurostat: Αύξηση των θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων στην Κύπρο
Ανέτρεψε τα δεδομένα της Αστυνομίας η νεκροτομή στον Μιχαηλίδη-Δεν προκύπτουν κακώσεις που να δικαιολογούν τον θάνατο του
Ηλεκτρονικά μηνύματα στη δίκη Al Jazeera-Ενστάσεις από υπεράσπιση και αναφορές σε Σαββίδη-Αγγελίδη