Η κόκκινη που δεν δόθηκε και τι είπε για τις ποινές στα επεισόδια ο Κυπριανίδης

Για όλες τις φάσεις που έγιναν στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (15/9) μεταξύ Ερμή και ΑΠΟΕΛ μίλησε ο κ. Γιαννάκης Κυπριανίδης στην εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport FM 104.0.

Σύμφωνα με τον πρώην διαιτητή, ο άρχοντας της αναμέτρησης, Λούκας Σωτηρίου ήταν σωστός στις περισσότερες φάσεις, σε ένα δύσκολο όπως το χαρακτήρισε παιχνίδι.

Σχολίασε τα επεισόδια που έγιναν λίγο πριν από την σέντρα της αναμέτρησης, ενώ υποστήριξε ότι θα έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα στον Ταραλίδη για βίαιο παίξιμο στον αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα λέχθηκαν:

«Ο βαθμός δυσκολίας αυτού του αγώνα ήταν ο ψηλότερος» είπε αρχικά.

Για το πέναλτι που πήρε το ΑΠΟΕΛ και μέσω του οποίους ήρθε το γκολ της νίκης: «Σωστή η απόφαση του διαιτητή γιατί υπήρχε ένα συνεχόμενο σπρώξιμο και τράβηγμα στον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ και τον αποσυντόνισε από το να εκτελέσει εκείνο που ήθελε να κάνει. Ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή για πέναλτι. Επειδή ήταν πολύ πλάγια και όχι σε προφανή θέση για γκολ το σωστό είναι να βγει και κίτρινη κάρτα γιατί σταμάτησε υποσχόμενη επιθετική ενέργεια. Αν η παράβαση αυτή γινόταν απέναντι από το τέρμα θα ήταν κόκκινη».

Για την διαχείριση του διαιτητή στα επεισόδια: «Φάνηκε ότι ο Κειτά χτύπησε τον Βούρο και εφαρμόστηκε ο κανονισμός με την αποβολή. Ο Βάτερμαν από την στιγμή που κατευθύνθηκε από το τέρμα στον αντίπαλο σωστά πήρε την κίτρινη. Σωστά πήρε κίτρινη και ο Αραμπατζής και ήρθε μέσα στα επεισόδια. Για τον Ρομό που πήρε κίτρινη από τον πάγκο δεν είδαμε κάτι. Όσον αφορά τους προπονητές Καϊάφα και Μπαλταζάρ, εκείνο που είδα από τον Καϊάφα ήταν να μπαίνει στο γήπεδο και να πιάνει τον Κειτά. Δεν δικαιούται ανεξάρτητα αν πήγε για καλό σκοπό. Χωρίς άδεια του διαιτητή κανείς δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο. Μόνο που μπήκε μέσα ήταν αποβολή. Αν έγιναν και άλλα στους πάγκους δεν το είδαμε. Όταν βγήκε εκτός ο Κειτά είδαμε πολλούς να πηγαίνουν πάνω στον ποδοσφαιριστή. Εκεί ίσως να επενέβη και ο Μπαλταζάρ, δεν φάνηκε όμως κάτι από τις επαναλήψεις στην τηλεόραση. Νομίζω ότι ήταν σωστή η διαχείριση του διαιτητή».

Για τις καθυστερήσεις που άφησε ο διαιτητής: «Στο παιχνίδι του άφησε και πλεονεκτήματα, ήταν καλός ο Λούκας Σωτηρίου, καλοί ήταν και οι βοηθοί. Η διακοπή έγινε στο 86.50. Θέλαμε ακόμα 3.10 για την λήξη. Έπρεπε να προσμετρηθούν και οι αλλαγές που έγιναν. Υπήρχε και ένας τραυματισμός σε έναν παίκτη του ΑΠΟΕΛ. Μπορούσε να κρατήσει ακόμα 2-3 λεπτά περισσότερα».

Για την κάρτα του Ταραλίδη: «Η κίτρινη που πήρε ο Ταραλίδης για μένα ήταν κόκκινη. Πήδηξε κατά του αντιπάλου, ήταν βίαιο παίξιμο. Πήδηξε με τα δύο πόδια στον αντίπαλο».

Δειτε Επισης

Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996
Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση
Παρακολουθεί στενά τις μεταρρυθμίσεις σε Ελεγκτική και Νομική Υπηρεσία η Κομισιόν
Υπερκομματική η εκδήλωση έξω από το Προεδρικό για την παύση Οδυσσέα-Μήνυμα κατά της διαφθοράς
Ψάχνει μαρτυρίες η Αστυνομία για το θανατηφόρο με θύμα τον 16χρονο Χαράλαμπο
«Είναι κτήνος, πού να το φανταστώ;»-Ξεσπά η μητέρα των παιδιών που κακοποιήθηκαν
Διαβουλεύσεις με ΗΑΕ για συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο στο GSI εξήγγειλε ο ΠτΔ
Έκρηξη κροτίδας έξω από γκαράζ κατοικίας 48χρονου-Καταζητείται ένας 57χρονος