Διαρρήκτες έπεσαν στη φάκα της αστυνομίας ξημερώματα στη Λεμεσό

Κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου που διενεργούσαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού στην οδό Φυλάξεως στη Λεμεσό, εντόπισαν αυτοκίνητο το οποίο αναζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, το οποίο και ανέκοψαν.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 27 και 23 χρόνων. Στη σκηνή κλήθηκαν επίσης μέλη του ΤΑΕ όπου, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κινητό τηλέφωνο, ανδρικό ρολόι, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και άλλα αντικείμενα, για τα οποία τα δύο πρόσωπα δεν ήταν σε θέση να δώσουν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους. 

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Δειτε Επισης

Νεκρός ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας λίγο μετά την αποπομπή του από τον Πούτιν
Από Σεπτέμβρη αρχίζει η κατ' άρθρον του νομοσχεδίου για την ευθανασία-«Πρώιμη η συζήτηση»
Στήνεται κέντρο ελέγχου για τη φωτιά στην Πάφο-Στη μάχη οκτώ πτητικά μέσα
Ζητά αναδιαμόρφωση διαδικασιών μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Δικηγορικός Σύλλογος-Εκφράζει έντονο προβληματισμό
Τραγωδία στα κατεχόμενα-Νεκρό τετράχρονο αγοράκι σε πισίνα
ΒΙΝΤΕΟ: Νεκροί 27 κατασκηνωτές από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Πώς πλημμύρισε η περιοχή σε λίγα λεπτά
Συνεχίζεται η απεργία μεταφορέων-Ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα
Επανήλθε με σφοδρότητα το ΑΚΕΛ, κατηγορεί ΠτΔ και Αννίτα για προστασία Αγγελίδη-«Έπρεπε να ήταν προ πολλού σπίτι του»
Εννιά στους δέκα απόφοιτοι πανεπιστημίου βρίσκουν δουλειά εντός πέντε χρόνων μετά τις σπουδές τους
Εξαπάτησαν 62χρονη για δήθεν απλήρωτο εξώδικο-Της απέσπασαν χιλιάδες ευρώ