Παραπαίει η Σάλκε, τρίτη σερί ήττα

Πέρυσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη της Bundesliga, τερματίζοντας στη 2η θέση. Φέτος, μετά από τις 3 πρώτες αγωνιστικές, η Σάλκε βρίσκεται 2η από το τέλος, αφού μετά από ένα ομολογουμένως δύσκολο πρόγραμμα, έχει τρεις ήττες. Τελευταία αποτυχία στο Μενχεγκλάντμπαχ, όπου η τοπική Μπορούσια έφτασε στη νίκη με 2-1 κι έπιασε στη 2η θέση Ντόρτμουντ, Χέρτα και Βόλφσμπουργκ.
 
Τα «πουλάρια» μπήκαν στον αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γκολ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ματίας Γκίντερ. Το τέρμα τους έδωσε ψυχολογική ώθηση και συνέχισαν με καλές στιγμές και δη από στημένες φάσεις. Μάλιστα, ο εκνευρισμός των φιλοξενουμένων ήταν τέτοιος που ο Ντομένικο Τεντέσκο αντικατέστησε τον Χαμζά Μεντίλ στο 25', τρία λεπτά μετά από την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε κι ενώ έκανε και νέο φάουλ για κάρτα που δεν τιμωρήθηκε.
 
Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι γύρισαν ανεξήγητα πίσω, με συνέπεια οι «βασιλικοί μπλε» να το εκμεταλλευτούν. Ο Μαρκ Ουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαν Ζόμερ, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από εκεί και πέρα, η αμυντική λειτουργία της Γκλάντμπαχ ήταν υποδειγματική και η Σάλκε δεν κατάφερε κάτι παραπάνω. Στο 76' ο Πάτρικ Χέρμαν διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Μπριλ Εμπολό.
 
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (4-3-3): Ζόμερ, Ελβέντι, Γκίντερ, Γιάντσκε, Βεντ, Χόφμαν, Στρομπλ, Ζακαριά (72' Κράμερ), Αζάρ, Πλεά (86' Νόιχαους), Τζόνσον (67' Χέρμαν)
ΣΑΛΚΕ (3-4-3): Φάρμαν, Σανέ, Νάλντο, Νάστασιτς, Καλιτζιούρι, Ρούντι, Μπενταλέμπ, Μεντίλ (25' Σεπφ), Ουτ, Ντι Σάντο (67' Εμπολό), Μπούργκσταλερ (67' Τόιχερτ)
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996
Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση
Παρακολουθεί στενά τις μεταρρυθμίσεις σε Ελεγκτική και Νομική Υπηρεσία η Κομισιόν
Υπερκομματική η εκδήλωση έξω από το Προεδρικό για την παύση Οδυσσέα-Μήνυμα κατά της διαφθοράς
Ψάχνει μαρτυρίες η Αστυνομία για το θανατηφόρο με θύμα τον 16χρονο Χαράλαμπο
«Είναι κτήνος, πού να το φανταστώ;»-Ξεσπά η μητέρα των παιδιών που κακοποιήθηκαν
Διαβουλεύσεις με ΗΑΕ για συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο στο GSI εξήγγειλε ο ΠτΔ
Έκρηξη κροτίδας έξω από γκαράζ κατοικίας 48χρονου-Καταζητείται ένας 57χρονος