Ξεθυμαίνει ο Φλόρενς αλλά παραμένει επικίνδυνος (pics&vid)

Ο κυκλώνας Φλόρενς εξασθένισε και κατατάσσεται πλέον στην Κατηγορία 1 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον, ενώ δεν αναμένονται αξιόλογες μεταβολές πριν φθάσει στις ανατολικές αμερικανικές ακτές εντός της ημέρας, ανέφερε το εθνικό κέντρο παρακολούθησης κυκλώνων και τυφώνων (NHC) σε νεότερο έκτακτο δελτίο του.
 
Με ανέμους έως και 150 χιλιομέτρων την ώρα, παραμένει πάντως στα όρια της Κατηγορίας 2 της κλίμακας και αποτελεί απειλή για τους κατοίκους των περιοχών όπου κατευθύνεται, πρόσθεσε το κέντρο στο δελτίο του.
 

 Ο πυρήνας απέχει περίπου 95 χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά του Ουίλμινγκτον, στη Βόρεια Καρολίνα, διευκρίνισε το NHC, που εδρεύει στο Μαϊάμι.


Σφοδρές καταιγίδες και πολύ ισχυροί άνεμοι πλήττουν τις ακτές της Βόρειας Καρολίνας, ενώ έχουν εκδοθεί ήδη προειδοποιήσεις για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και για τον κίνδυνο πλημμυρών στα περιοχές από όπου θα περάσει ο κυκλώνας.

 

 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κάνει λόγο για «καλή πιθανότητα» κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση ομήρων ο Νετανιάχου
Είκοσι νεκρoί μετά από νέα ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα
Mήνυμα του Οτσαλάν μέσω βίντεο στα μέλη του ΡΚΚ να καταθέσουν τα όπλα τους
Ο Τραμπ είχε απειλήσει να βομβαρδίσει τη Μόσχα αν ο Πούτιν επιτεθεί στην Ουκρανία-Ηχητικό ντοκουμέντο
Νέο γεωτρύπανο από Τουρκία για έρευνες στη Λιβύη
Ο Τραμπ εξετάζει αποστολή ακόμη μιας συστοιχίας Patriot στην Ουκρανία
Στο επίκεντρο της συνάντησης Τραμπ με Νετανιάχου η εκεχειρία στη Γάζα και η απελευθέρωση ομήρων
Στους τέσσερις οι νεκροί μετά την επίθεση των Χούθι στο ελληνόκτητο πλοίο «Eternity C»
Οργή στο Βέλγιο για οδηγό που σκότωσε το σκυλί του σέρνοντάς το για χιλιόμετρα-Βρήκαν το σπίτι του και το έκαψαν
Εκατοντάδες τραυματίες από τη φωτιά στη Μασσαλία-Φόβοι ότι ο Μιστράλ θα τη θέσει ξανά εκτός ελέγχου