BINTEO: «Αυτή είναι η παγίδα στο παιχνίδι με την Ένωση…»

Για το παιχνίδι με την Ένωση, τον ρόλο της αμυντικής λειτουργίας και την προοπτική της ομάδας του μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας στην επίσημη κάμερα της ομάδας, Μίκαελ Γκαφούρ.
 
Αναλυτικά:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Τρεις εβδομάδες ήταν πολλές στη διακοπή και ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό που θα αγωνιστούμε για δεύτερο σερί παιχνίδι στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, να συνεχίσουμε με νίκες. Κυρίως στην έδρα μας πρέπει να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι.  Για εμένα τα φιλικά δεν συγκρίνονται με τους επίσημους αγώνες. Όμως είναι θετικό ότι αγωνιστήκαμε σε φιλικό, πριν από ένα μήνα, γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε από κοντά τον αντίπαλο και φυσςικιά μας βοήθησε και εμάς να γνωριστούμε καλύτερα. Δεν σημαίνει τίποτα το γεγονός ότι ο αντίπαλος προέρχεται από βαριά ήττα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και σίγουρα η Ένωση θα έρθει για να μας βάλει δύσκολα την Κυριακή. Πρέπει να βγάλουμε κάτι θετικό για να πάρουμε τη νίκη.
 
Πιστεύω πως η παγίδα σε αυτό το παιχνίδι είναι πως ο αντίπαλος θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει στην αντεπίθεση και να κάνει την έκπληξη.
 
Πιστεύω, όπως πιστεύουμε όλοι μας, πως μία καλή ομάδα κτίζεται πρώτα από την άμυνα. Οπόταν όταν η εστία μας παραμείνει απαραβίαστη θα είναι πιο εύκολο να κερδίσουμε τον αγών. Και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.
 
Περιμένουμε μια καλύτερη και διαφορετική Ομόνοια. Δουλεύουμε καθημερινά με στόχο να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να δείξουμε στους φιλάθλους μας την Κυριακή.
 
Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την παρουσία τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θέλουμε να συνεχίσουν να μας βοηθούν, να μας στηρίζουν γιατί τους χρειαζόμαστε».

Δειτε Επισης

Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση
Υπερκομματική η εκδήλωση έξω από το Προεδρικό για την παύση Οδυσσέα-Μήνυμα κατά της διαφθοράς
Ψάχνει μαρτυρίες η Αστυνομία για το θανατηφόρο με θύμα τον 16χρονο Χαράλαμπο
«Είναι κτήνος, πού να το φανταστώ;»-Ξεσπά η μητέρα των παιδιών που κακοποιήθηκαν
Διαβουλεύσεις με ΗΑΕ για συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο στο GSI εξήγγειλε ο ΠτΔ
Έκρηξη κροτίδας έξω από γκαράζ κατοικίας 48χρονου-Καταζητείται ένας 57χρονος
Έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος
Κλήτευσαν δικό τους εμπειρογνώμονα οι μοναχοί για τα επίμαχα βίντεο-Βάζουν στην εξίσωση επιπλέον στοιχεία
Η τρομακτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της Κύπρου-«Σωσίβιο δυτικών χωρών στην περιοχή»
Στρωμένο πλέον το χαλί για τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις-Τα δεδομένα υπέρ της Κυβέρνησης για ολικό λίφτινγκ