Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ακτιβιστής των Pussy Riot

Ο Πιοτρ Βερζίλοφ, ακτιβιστής της ομάδας Pussy Riot, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και, όπως δήλωσαν συγγενείς του στον ιστότοπο Meduza, είναι πιθανόν να έχει δηλητηριαστεί, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

Ο Πιοτρ Βερζίλοφ, ένα από τα μέλη των Pussy Riot που εισέβαλαν στο γήπεδο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αρρώστησε έπειτα από ακροαματική διαδικασία σε ρωσικό δικαστήριο με κατηγορούμενη την ακτιβίστρια Βερόνικα Νικούλσινα.

Η ακτιβίστρια δήλωσε στον ιστότοπο Meduza ότι ο Βερζίλοφ είπε ότι έχασε την όρασή του και στην συνέχεια την ικανότητα να μιλά και να περπατά.

Ο Πιοτρ Βερζίλοφ είναι παντρεμένος με την Ναντέζντα Τολοκονίκοβα, επίσης μέλος των Pussy Riot , η οποία καταδικάσθηκε το 2012 σε φυλάκιση δύο ετών για παράσταση σε καθεδρικό ναό της Μόσχας.

«Ο Πιοτρ μπορεί να δηλητηριάστηκε. Στο τοξικολογικό τμήμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση», έγραψε στο Twitter.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Στα κάγκελα αξιωματούχοι στις ΗΠΑ για το «νοικοκύρεμα» Μασκ-«Παραβιάζει τον νόμο»
Τέσσερις νεκροί σε συντριβή αεροσκάφους στις Φιλιππίνες που είχε ναυλωθεί από τον αμερικανικό στρατό
Συνελήφθη οδηγός στη Γαλλία με 380 κιλά κοκαΐνης στο αυτοκίνητό του
Πυκνό μυστήριο με την υγεία του Ντεβλέτ Μπαχτσελί-Πληροφορίες ότι έκανε εγχείρηση καρδιάς
Ποινή επτά μηνών σε Ισραηλινό στρατιώτη για «κακομεταχείριση» Παλαιστινίων κρατουμένων
Η Ρωσία απορρίπτει το σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα-Τα λαϊκίστικα σχόλια αυξάνουν περαιτέρω τις εντάσεις
Χαμάς εναντίον Τραμπ-«Δεν δεχόμαστε την αντικατάσταση μιας κατοχής με μια άλλη»
Επιμένει στην πρόταση του ο Τραμπ-«Η Γάζα θα παραδοθεί στις ΗΠΑ μετά το τέλος των μαχών»
Οικογένειες αναζητούν τα αγνοούμενα παιδιά, δύο χρόνια μετά τον σεισμό στην Τουρκία με τους 53.000 νεκρούς
Πανικός μετά το πάγωμα της βοήθειας από τις ΗΠΑ στην Αφρική-«Θα πεθάνει πολύς κόσμος»