Κανένας αγνοούμενος μετά την κατολίσθηση στο Ναυάγιο της Ζακύνθου

Κανένας αγνοούμενος δεν προκύπτει από την καταμέτρηση των λουόμενων στα τουριστικά σκάφη, μετά την κατολίσθηση στο Ναυάγιο Ζακύνθου, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
 
Να θυμίσουμε ότι γύρω στο μεσημέρι στη διάσημη παραλία αποκολλήθηκε και έπεσε στη θάλασσα ένα μεγάλο κομμάτι βράχου, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να τραυματιστούν ελαφρά και να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.
 
Εξάλλου, από τα κύματα που προκάλεσε η κατολίσθηση αναποδογυρίστηκαν και τρεις βάρκες.
Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 8 άτομα, αλλά και 8 άτομα από την πρώτη ΕΜΑΚ με Super Puma και άλλα 10 από την 6 ΕΜΑΚ Πατρών με σκύλο. Στις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων συνέβαλε και το Λιμενικό το οποίο κατέφθασε στην θαλάσσια περιοχή με δύο σκάφη.
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες ιδιοκτητών σκαφών που ήταν στο σημείο την ώρα που έπεσαν οι βράχοι, στο συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας είχαν αγκυροβολήσει τρία σκάφη αναψυχής με επιβάτες. «Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος, τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη η οποία αναποδογύρισε τις βάρκες», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ μέλος πληρώματος που βρίσκονταν στο σημείο.
 
Να πούμε επίσης, πως στη παραλία την ώρα της πτώσης των βράχων βρίσκονταν εκατοντάδες τουρίστες με μικρά παιδιά, που επιβιβάστηκαν σε σκάφη και απομακρύνθηκαν από την παραλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Συγκλονίζει η περιγραφή 14χρονης για τα όσα πέρασε στα χέρια των τεσσάρων Ρομά-«Τι να σου πω μαμά, ότι με βίασαν;»
Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο στο Μαυρομμάτι-Απλογούνται οι δεκατέσσερις κατηγορούμενοι
«Μου ζήταγε χρήματα για να μην κάνει αρνητικά δημοσιεύματα»-Η τοποθέτηση της Μακρή για τον εκβιασμό
Ταυτοποιήθηκε το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας-Πρόκειται για Πολωνό πατέρα δύο παιδιών
Περιμένει τα F-35 από τον Τραμπ ο Ερντογάν-«Η ανησυχία της Ελλάδας είναι άτοπη και χωρίς νόημα»
Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή
«Τσακίσου φέρε 150 ευρώ και φύγε»-Οι προκλητικοί διάλογοι των τελωνειακών που χρηματίζονταν
Τα δεδομένα στην υπόθεση Καλογήρου μετά την παράδοση της ιατροδικαστικής έκθεσης στην Αστυνομία
Προσωπικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 43χρονου στην Αγία Παρασκευή
«Ήμουν γεμάτη αίματα, με απείλησαν να μη μιλήσω»-Συγκλονίζει η κατάθεση της 14χρονης θύματος βιασμού