Βούτηξε παπούτσια από κατάστημα στην Πάφο και επιτέθηκε στους αστυνομικούς

Συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, πρόσωπο ηλικίας 31 χρόνων, για υπόθεση κλοπής από κατάστημα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 17:30 χτες στην Κάτω Πάφο υπάλληλος καταστήματος αντιλήφθηκε τον 31χρονο να βγαίνει από το κατάστημα πώλησης ενδυμάτων και υποδημάτων  κρατώντας ζεύγος παπουτσιών χωρίς να τα πληρώσει. 

Αμέσως η γυναίκα κάλεσε τον υπεύθυνο ασφαλείας του κτιρίου και στην σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε και όταν τον κάλεσαν να παρουσιάσει τα στοιχεία του δεν είχε οποιαδήποτε στοιχεία και συνελήφθη για εξακρίβωση στοιχείων.

Κατά την σύλληψη του επιτέθηκε εναντίον μέλους της Αστυνομίας και προέβαλε αντίσταση.

Ακολούθησε σωματική έρευνα και σε τσαντάκι που κρατούσε η Αστυνομία εντόπισε ηλεκτρονικά είδη τα οποία αναγνωρίστηκαν από άλλο υπεύθυνο καταστήματος. 

Επίσης, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος κατάγεται από την Γεωργία και διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Πρόστιμο 33 χιλ. ευρώ σε 48χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα-Εντοπίστηκαν από 800 κούτες (pics)
Δεν συμμετέχει σε κανένα πρόγραμμα της Κομισιόν για πρόληψη δασικών πυρκαγιών η Κύπρος
Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες Μάριος Δημητριάδης και άλλοι οκτώ για τα χρυσά διαβατήρια
Εγκαύματα υπέστησαν οι ένοικοι της οικίας που κάηκε στη Μαλούντα-Προσπαθούσαν να ετοιμάσουν φαγητό
Τέθηκε υπό κράτηση ο 35χρονος για την απόπειρα φόνου εναντίον δύο γυναικών σε φαρμακείο στην Πάφο
Επιδρομή σε νυχτερινό μαγαζί στην Αγία Νάπα-Δεν προέκυψαν στοιχεία για εμπορία προσώπων
Χειροπέδες σε 25χρονο στο αεροδρόμιο που έφθασε στην Κύπρο με 23 κιλά κάνναβης (pics)
Πυρκαγιά σε οικία στη Λευκωσία-Επεκτάθηκε σε βοηθητικό υποστατικό
Οδηγούνται σε ευθανασία οι τρεις σκύλοι που επιτέθηκαν σε παιδιά και 25χρονη-«Η Πολιτεία αδυνατεί να εφαρμόσει τα βασικά»
Μετέφερε με φορτηγό ζώα από τα κατεχόμενα 42χρονος και κατέληξε με χειροπέδες