«Ως αρχηγός της Νέας Σαλαμίνας εγώ θα προσπαθήσω....»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Σαλαμίνας παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προετοιμασία της ομάδας στη Βουλγαρία, τους στόχους για τη νέα χρόνια, στέλνοντας επίσης και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ως αρχηγός. 

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη:

Για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και τα δυο φιλικά που έχουν διεξαχθεί:
«Στη Βουλγαρία κάναμε μια εξαιρετική προετοιμασία, δουλέψαμε όλοι οι συμπαίκτες μου για να πετύχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Βασικός στόχος μας πρώτα ήταν να γίνουμε μια οικογένεια και μετά να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, πράγμα το οποίο έχουμε πετύχει στον μέγιστο βαθμό. Όσο αφορά τα φιλικά, δεν ήταν και εύκολο λόγω προετοιμασίας, βαρετά πόδια. Αλλά νομίζω βγάλαμε αρκετά καλά στοιχεία στα παιχνίδια μας, που νομίζω θα μας βοηθήσουν και στη συνέχεια. Όσο για τη συνέχεια θα δουλέψουμε αφού έχουμε ακόμη 2-3 βδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και νομίζω θα είμαστε έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική».
 

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα:
«Έχουν γίνει πάρα πολύ καλές αλλαγές στην ομάδα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας για τη βοήθειά τους. Καταρχάς έχουν αλλάξει πάρα πολλά στις εγκαταστάσεις της ομάδας, όπως το γυμναστήριο, τα αποδυτήρια, τα γήπεδα, όλα. Η ομάδα άρχισε να δουλεύει σε επαγγελματικά επίπεδα και είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα».
 

Το μήνυμα του Μιντίκκη ως αρχηγός της Νέας Σαλαμίνας:
«Καταρχήν είναι τιμή μου να βρίσκομαι αρχηγός αυτής της ιστορικής ομάδας, όπως είναι η Νέα Σαλαμίνα και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν για να μου δώσουν αυτή την τιμή. Ως αρχηγός εγώ θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο και από μέσα και από έξω στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και να μας αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Είναι μια νέα ομάδα κάτι που φτιάχνεται τώρα. Θέλουμε να αγοράσει τα εισιτήρια διαρκείας και να είναι δίπλα μας γιατί χωρίς τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας δεν μπορούμε να πετύχουμε αρκετά».   

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)