Τετράτροχη μοτοσικλέτα έπεσε σε γκρεμό στον Ακάμα-Είχε Άγιο ζεύγος Κυπρίων

Δύο πρόσωπα, μια γυναίκα 20 ετών και ένας άντρας 24 ετών από την Λάρνακα, τραυματίστηκαν στην περιοχή “Κακόσκαλι” του Ακάμα μετά από πτώση τους σε γκρεμό με τετράτροχη μοτοσικλέτα ενοικιάσεως.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 12:25 το μεσημέρι όταν τετράτροχη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 24χρονος με συνεπιβάτισσα την 20χρονη κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσαν από γκρεμό ύψους 30 – 40 μέτρων στην θάλασσα στην περιοχή του Ακάμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο οδηγός της τετράτροχης τραυματίστηκε στο πόδι και στο χέρι με κατάγματα  ενώ η 20χρονη είναι καλά στην υγεία της.

Στο μέρος κλήθηκε ασθενοφόρο για την παραλαβή τους ενώ κινητοποιήθηκε και η Λιμενική Ναυτική Αστυνομία για βοήθεια λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Η 20χρονη κατάφερε να εξέλθει στην στεριά κολυμπώντας ενώ ο 24χρονος παραλήφθηκε από από μέλη της Λιμενικής Αστυνομίας και μεταφέρθηκε με το σκάφος σε σημείο όπου παραλήφθηκε με ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Η κατάσταση του είναι εκτός κινδύνου.

Δειτε Επισης

Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια
Το Κίεβο καταγγέλλει ότι η Ρωσία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη αεροπορική επίθεση του τριετούς πολέμου
Ώρες αγωνίας για τον 46χρονο Γιώργο Χριστοφή που απουσιάζει από την οικία του
Ευκαιρία για Άγκυρα και Ουάσιγκτον να κλείσουν το μέτωπο των F-35 με «νέα αρχή» λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία
Αγωνία για κωπηλάτη που αγνοείται στη θάλασσα στην Κρήτη–Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας
Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι «βρήκε αγοραστή για το TikTok»
«Θερμική βόμβα» σαρώνει την Ευρώπη- Ρεκόρ θερμοκρασίας στην Αγγλία
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου
ΒΙΝΤΕΟ: Θυελλώδεις άνεμοι σήκωσαν στον αέρα τροχόσπιτο στη Σαντορίνη
Συνελήφθησαν 24 παράνομοι μετανάστες μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας