«Έφυγαν παίκτες που πιστεύαμε δεν μπορούσαν να βοηθήσουν…» (vid)

Αισιόδοξος ότι η Νέα Σαλαμίνα θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρσι εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Για την προετοιμασία: «Είμαι πολύ χαρούμενος από την πορεία της προετοιμασίας, ήταν κάτω από πάρα πολύ καλές συνθήκες, και γηπεδικές και καιρικές. Σ’ ένα πάρα πολύ καλό κέντρο. Ήρθαμε ακόμη πιο κοντά οι παίκτες και οι προπονητές μεταξύ μας. Έγιναν ποιοτικές προπονήσεις πάνω σε εκείνα που θέλουμε να δουλέψουμε. Κτίζουμε μία ομοιογένεια, μία σχέση όπως η περσινή. Έγιναν κάποια φιλικά στα οποία βγήκαν κάποια συμπεράσματα, κάποια θετικά κάποια αρνητικά. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε εδώ για να δουλέψουμε, για να βελτιώσουμε περισσότερο την ομάδα».
 
Για τις εγκαταστάσεις: «Οι συνθήκες πλέον εδώ στο προπονητικό κέντρο στο Μενεού είναι οι ιδανικές για έναν ποδοσφαιριστή ή έναν προπονητή. Έχουν εκσυγχρονιστεί πλήρως το γυμναστήριο, τα αποδυτήρια αλλά και το γραφείο του προπονητή και των υπόλοιπων συνεργατών. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι που πλέον είμαστε σε αυτές τις εγκαταστάσεις».
 
Για τις προσθαφαιρέσεις: «Κρατήθηκε ένας πολύ μεγάλος κορμός της περσινής ομάδας. Έφυγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που πιστεύαμε ότι δεν μπορούσαν να μας βοηθήσουν όσο θα θέλαμε, ήρθαν κάποια νέα παιδιά. Ως τώρα έχουν δείξει πολύ καλά πράγματα και ευελπιστούμε να ενσωματωθούν το πιο δυνατόν γρηγορότερα με τους υπολοίπους για να κάνουμε ένα πολύ καλό σύνολο».
 
Τι να περιμένει ο κόσμος για τη νέα σεζόν: «Ο στόχος, όπως είπα και άλλες φορές, είναι να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Κακά τα ψέματα η ομάδα πέρσι έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο με πολύ καλό θέαμα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και η δικιά μας πεποίθηση είναι ότι θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Σίγουρα χρειαζόμαστε τον κόσμο, να αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας, να στηρίξουν την ομάδα. Τους περιμένουμε κοντά μας για να μάς βοηθήσουν».
 

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)