Τους έταζε μέσο στην πολεοδομία και απέσπασε πάνω από μισό εκατομμύριο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα 56χρονος για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.
 
Ο 56χρονος δεν παραδέχτηκε ενοχή και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις 11.9.2018 . Διέταξε επίσης όπως μέχρι τότε αυτός παραμείνει υπό κράτηση.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 9.1.2018 από  πρώην εκπαιδευτικό Ε/κ 74 ετών ότι μεταξύ Νοεμβρίου του 2015 και Δεκεμβρίου του 2017 56χρονος Ε/κ μαζί με άλλα δύο άγνωστα πρόσωπα, της απέσπασαν το  χρηματικό ποσό 571 χιλ. ευρώ με σκοπό να την βοηθήσουν ως υπάλληλοι δήθεν της Πολεοδομίας να εγκριθεί η κατοικία της ως διατηρητέα και να τύχει αποζημίωσης όσο ποσό χρειαστεί για την ανακαίνιση της κατοικίας της.
 
Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε πως κάτι τέτοιο δεν υφίστατο και για την υπόθεση συνελήφθη 56χρονος.
 
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
 

Δειτε Επισης

Ώρες αγωνίας για τον 46χρονο Γιώργο Χριστοφή που απουσιάζει από την οικία του
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου
Συνελήφθησαν 24 παράνομοι μετανάστες μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας
Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου-Επιχειρούν πέντε πτητικά μέσα
Η χρήση σμυρίλιου προκάλεσε πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού-Καταγγέλλει τους πολίτες το Τμήμα Δασών καθώς δεν είχαν άδεια
Τραγωδία στην Πάφο-28χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Τρεις νέες συλλήψεις για την άγρια συμπλοκή και απόπειρα φόνου στην Πάφο
Υλοποιήθηκε το 45% των ανακλήσεων σε οχήματα με ΤΑΚΑΤΑ-Παραμένουν ακόμη 37.000 για αντικατάσταση των αερόσακων
Πυρκαγιά στην Επαρχία Λευκωσίας επηρέασε γραφεία εταιρείας και οχήματα-Διερευνώνται τα αίτια
Πρόλαβαν τα χειρότερα Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών έπειτα από πυρκαγιά στην Πάφο-Παραμένουν σε επιφυλακή