Φρίκη στη Γερμανία… Βίαζαν και πουλούσαν τον 9χρονο γιο τους

Σε 12 χρόνια φυλάκιση καταδίκασε γερμανικό δικαστήριο 48χρνη γυναίκα και τον 39χρονο σύντροφό της διότι προσέφεραν τον 9χρονο γιο της για σeξ σε παιδόφιλους στο dark web.
 
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το ζευγάρι καταδικάστηκε και για σεξουαλική κακοποίηση του αγοριού, το οποίο σήμερα είναι δέκα ετών. Το είχαν βιάσει επανειλημμένα, καταγράφοντας σε βίντεο τις σκηνές φρίκης, ως «διαφήμιση» για το «εμπόρευμά» τους. Στη συνέχεια πόσταραν το οπτικό υλικό και αναζητούσαν πελάτες στο dark web.
 
Το δικαστήριο του Φράιμπουργκ έκρινε ότι η Berrin Taha και ο Christian Lais πρέπει να περάσουν τα επόμενα 12 χρόνια στη φυλακή για την ανεπανόρθωτη ζημιά που προξένησαν στο αγόρι. Επιπλέον ο άνδρας θα παραμείνει υπό προληπτική επιτήρηση και μετά την αποφυλάκισή του.
 
Τόσο η 48χρονη όσο και ο σύντροφός της ήταν δύο από τους συλληφθέντες μεγάλου κυκλώματος παιδόφιλων που εξαρθρώθηκε το περασμένο φθινόπωρο. Ο 10χρονος ζει σήμερα με θετούς γονείς.
 
Την ίδια ώρα, για ανεπάρκεια των δομών πρόνοιας της χώρας, μιλούν τα γερμανικά ΜΜΕ, σχολιάζοντας την υπόθεση και συγκεκριμένα το γεγονός ότι οι Αρχές απέτυχαν να παρέμβουν εγκαίρως, απομακρύνοντας το αγόρι από τους γονείς-βασανιστές.
 
Θα πρέπει να σημειωθεί μάλιστα πως αν και στο παρελθόν, κοινωνικοί λειτουργοί είχαν όντως απομακρύνει το παιδί από το σπίτι, σύντομα, λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων, επέστρεψε εκεί.
 
Η δίκη είχε ξεκινήσει από τον Ιούνιο ενώ αίσθηση αποτελεί εξίσου και το γεγονός ότι δεν είναι η μοναδική ανάλογη περίπτωση που απασχολεί την γερμανική δικαιοσύνη, αυτή την περίοδο.
 
Συγκεκριμένα, χθες 6/8 επιβλήθηκε ποινή 10 ετών σε Ισπανό ο οποίος κακοποιούσε επανειλημμένως σεξουαλικά ανήλικο. Με την εν λόγω υπόθεση μάλιστα θεωρείται πως συνδέονται άλλοι 5 άνδρες.

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι «βρήκε αγοραστή για το TikTok»
«Θερμική βόμβα» σαρώνει την Ευρώπη- Ρεκόρ θερμοκρασίας στην Αγγλία
Αναβάλλεται η κατάθεση Νετανιάχου στη δίκη για διαφθορά–Επικαλείται ζητήματα διπλωματίας και εθνικής ασφάλειας
Σκοτάδι στις έρευνες για τη συντριβή του Dreamliner της Air India-Τώρα μιλούν ακόμη και για δολιοφθορά
Ιράν: Σοβαρές αμφιβολίες για τον σεβασμό της εκεχειρίας από το Ισραήλ
Κρεμλίνο: Σκληρότερες κυρώσεις ΕΕ στη Ρωσία θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στις ευρωπαϊκές οικονομίες
Τα αναπάντητα ερωτήματα για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και τα σενάρια για την «επόμενη μέρα»
Ο ισραηλινός στρατός καλεί τους κατοίκους της Γάζας να απομακρυνθούν- 66 νεκρά παιδιά από την πείνα
Ουκρανικό F-16 συνετρίβη την ώρα που αναχαίτιζε ρωσικούς πυραύλους-Νεκρός ο πιλότος
Κυρώσεις της Ουάσινγκτον για τη φερόμενη χρήση χημικών όπλων στον εμφύλιο στρατού-παραστρατιωτικών