Έστησαν καρτέρι και άρπαξαν τις εισπράξεις από υπάλληλο πρακτορείου στοιχημάτων

Υποθέσεις κλοπής χρημάτων από τσάντα 41χρονης και από διαμέρισμα Κύπριου μονίμου κατοίκου Βρετανίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. 
 
Γυναίκα υπάλληλος σε πρακτορείο στοιχημάτων ηλικίας 41 ετών από τη Γεωργία κατήγγειλε ότι άγνωστο πρόσωπο της άρπαξε τις εισπράξεις της ημέρας και εξαφανίστηκε.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η  κλοπή σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 χθες, ενώ η 41χρονη προσπαθούσε να κλειδώσει την πόρτα του καταστήματος στο οποίο εργάζεται.
 
Όπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία, στην τσάντα της υπήρχε το χρηματικό ποσό των 3000 ευρώ.
 
Εξάλλου, 3000 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από διαμέρισμα στην Κάτω Πάφο στο οποίο διαμένει για τις διακοπές του Κύπριος μόνιμος κάτοικος στη Βρετανία.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία του, οι διαρρήκτες εκτός από το χρηματικό ποσό έκλεψαν είδη ένδυσης και υπόδησης αξίας 100 περίπου ευρώ.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Λειτουργούν ιατρεία Ταχείας Διακίνησης στα ΤΑΕΠ των ΓΝ Λευκωσίας και Πάφου-«Λιγότερη αναμονή, περισσότερη φροντίδα»
Με σαφές άνοιγμα στους αποστασιοποιημένους διεκδικεί την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μορφάκης Σολομωνίδης
Παραδέχθηκαν ενοχή οι δύο Ουγγαρέζες για υπόθεση σφετερισμού Ε/Κ περιουσιών-Στις 9 Μαϊου η ποινή τους
Επανέρχεται με προτάσεις για επίλυση του υδατικού ο ΔΗΣΥ-«Να μην φτάσουμε στην ημέρα μηδέν»
ΒΙΝΤΕΟ: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα με ταχύπλοα στη Νεβάδα-Σκάφος εκτοξεύτηκε στον αέρα
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων εντόπισε η Αστυνομία σε οχήματα Τ/κ-Επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους €4.100
Εν αναμονή της νεκροτομής για το θάνατο του 17χρονου-«Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μας για παραβατική συμπεριφορά»
Απολογείται ο πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου-«Είχε να δει το παιδί δύο χρόνια»
Μετά την Ισπανία μεταβαίνει στην Πορτογαλία ο ΠτΔ με φόντο την ανάληψη Προεδρίας Συμβουλίου της ΕΕ
Ώρες αγωνίας για 39χρονο που απουσιάζει από το σπίτι του στην Αραδίππου