Μουρίνιο: «Η Λίβερπουλ αγοράζει τα πάντα...»

Το... σύνδρομο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε και πάλι την εμφάνισή του, με τον έμπειρο προπονητή να εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τις περιορισμένη μεταγραφική ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν σε πρόσφατη φιλική αναμέτρηση από την Μπάγερν Μονάχου (0-1) και το αποτέλεσμα αυτό στάθηκε αφορμή για νέα παράπονα από τον Πορτογάλο σχετικά με τις κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα σε αντιδιαστολή με την Λίβερπουκ η οποία αγοράζει... τα πάντα.

«Ο CEO μου ξέρει τι θέλω και έχουμε ακόμα μερικές μέρες να δούμε τι θα γίνει. Τα άλλα κλαμπ που αντιμετωπίσαμε είναι πολύ δυνατά και έχουν φανταστικές ομάδες. Επενδύουν σε μεγάλο βαθμό, όπως η Λίβερπουλ, που αγοράζει όλους και τα πάντα. Αν εμάς δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε την ομάδα μας καλύτερη, θα έχουμε δύσκολη χρονιά».

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Πυρά ΑΚΕΛ κατά Αστυνομίας και Κυβέρνησης, για την απαγγελία κατηγοριών σε παράγοντα-«Φιμώνουν την κριτική»
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 17χρονος με μηνιγγίτιδα-Ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του
Αντιδρά η ελληνική Κυβέρνηση για τα συνθήματα στην παρέλαση-«Επειδή ενοχλήθηκε η Τουρκία δεν θα τα βάψουμε μαύρα»
Διέταξε διοικητική και ποινική έρευνα ο Αρχηγός για τη διαμαρτυρία κυνηγών-Πυρά σε Αρναούτη και Χαρτσιώτη για φίμωση Βουλής
Ζήτησε από τον Εισαγγελέα μέτρα ο Αρχηγός για το απλήρωτο τιμολόγιο του Καρναβαλιού-«Θα απαιτήσουμε να πληρωθεί»
Απάντησαν παραδοχή στις κατηγορίες στη δίκη για τις οφειλές στο ΤΚΑ οκτώ παράγοντες του ΑΠΟΕΛ
Ελεύθερος ο Γιαννάκη αλλά με αυστηρή προειδοποίηση-«Η δίκη συνεχίζεται είτε ερήμην σας, είτε θα διατάξω την κράτηση σας»
Στα ίδια επίπεδα με το 2024 οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία-«Η οικονομική κρίση άρχισε να επηρεάζει σοβαρά»
Αντιμέτωποι με πειθαρχικά οι υπαξιωματικοί για τα συνθήματα κατά της Τουρκίας στην παρέλαση στην Αθήνα
Ψάχνει λύση για τη βία στα σχολεία η Βουλή-Στο τραπέζι πρόταση για τοποθέτηση κοινωνικών λειτουργών