powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ολοκληρώνει και επιστρέφει στη βάση της ΑΕΛ

Στην Κύπρο αναμένεται να επιστρέψει σήμερα (6/8) η ΑΕΛ, μετά την ολοκλήρωση του βασικού στάδιου της προετοιμασίας της στη Βουλγαρία.
 
Η ομάδα της Λεμεσού, υπενθυμίζει πως όλα τα έσοδα της ανοιχτής προπόνησης θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της Αττικής. 
 
Αναλυτικά:

Επιστρέφει σήμερα η αποστολή της ομάδας μας από το Πράβετς της Βουλγαρίας, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στις 17:00 αναχωρούν από το αεροδρόμιο της Σόφιας και στις 19:10 αναμένεται να φθάσουν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν ρεπό, ενώ Τετάρτη επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις.

Την Πέμπτη 09/08 στις 19:30 έχει προγραμματιστεί η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας μας με είσοδο 5€ όπου όλα τα έσοδα θα κατατεθούν σε λογαριασμό της Κεντρικής τράπεζας Κύπρου προς ανακούφιση των πυρόπληκτων της Αττικής.

;