Έφοδος αστυνομίας σε πρακτορεία στοιχημάτων στην Αμμόχωστο

Μέλη των ΟΠΕ και ΤΑΕ Αμμοχώστου, μαζί με μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων και μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, του Αρχηγείου Αστυνομίας, διενήργησαν χθες συντονισμένη επιχείρηση στην επαρχία Αμμοχώστου, σχετικά με υποθέσεις παράνομου τζόγου και παράνομου στοιχήματος.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη βάσει δικαστικού εντάλματος σε πρακτορείο στοιχημάτων, εντοπίστηκαν δέκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονται παράνομα σε μηχανές τυχερών παιγνιδιών. Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο πρακτορείο, ένας από τους πιο πάνω υπολογιστές, που βρίσκονταν σε λειτουργία, έδειχνε στην οθόνη του παράνομο ηλεκτρονικό τυχερό παιχνίδι.

Σε έρευνα που έγινε βάσει δικαστικού εντάλματος σε δεύτερο πρακτορείο στοιχημάτων, εντοπίστηκαν τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι βρίσκονταν σε λειτουργία και στις οθόνες τους απεικονίζονταν παράνομο ηλεκτρονικό τυχερό παιχνίδι και παράνομα ιπποδρομιακά στοιχήματα. Εντοπίστηκε επίσης, μεταξύ άλλων εντύπων, εκτύπωση στην οποία φαίνεται η διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνιδιών.
 
Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε τρίτο υποστατικό εντοπίστηκαν δύο εκτυπωτές και δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονται παράνομα σε μηχανές τυχερών παιγνιδιών.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στην κατάσχεση όλων των πιο πάνω που ανευρέθηκαν στα δύο υποστατικά, για τη διεξαγωγή περαιτέρω εξετάσεων.
Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αγίας Νάπας και Δερύνειας διερευνούν τις πιο πάνω υποθέσεις.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Διαμαρτυρήθηκαν για την παύση Τυχικού στην Πάφο-«Θέλουμε πίσω τον Μητροπολίτη μας»
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο
Τρία αδελφάκια ανάμεσα στους 12 νεκρούς από τη ρωσική αεροπορική επιδρομή κατά της Ουκρανίας
Χειροπέδες σε 50 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Αναχωρούν από τη Δημοκρατία 23
Πάει και το ΑΚΕΛ έξω από Προεδρικό στη διαμαρτυρία για Γάζα-Απαιτεί ακύρωσης της εκδήλωσης ΥΠΑΝ και Πρεσβείας Ισραήλ
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του ο 45χρονος Μάριος Δημητρίου (pic)
Το νομοσχέδιο για Brain Gain και τα χρέη αθλητικών σωματείων ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών
Ο Πούτιν βρέθηκε στο επίκεντρο ουκρανικής επίθεσης με drones στο Κουρσκ ενώ πετούσε με ελικόπτερο
Πάνω από 20 νεκροί από ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Ανάμεσά τους παιδιά, έγκυος και δημοσιογράφος
Ανακαλούνται από την αγορά μπισκότα πρωτεΐνης (pics)