Τραμπ κατά πάντων-Βολές κατά Twitter, Facebook και Google

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε εκ νέου χθες σε τεχνολογικές εταιρείες και πλατφόρμες, ανάμεσά τους το Twitter, το Facebook και τη Google, υποστηρίζοντας ότι "επιχειρούν να φιμώσουν" τον κόσμο, ισχυριζόμενος, χωρίς να δώσει αποδείξεις, ότι οι δραστηριότητές τους ενδέχεται να είναι παράνομες. 
 
"Πιστεύω ότι η Google, το Facebook και το Twitter...μεταχειρίζονται Συντηρητικούς και Ρεπουμπλικάνους πολύ άδικα", τόνισε ο Τραμπ από το Λευκό Οίκο σε δημοσιογράφους. 
 
"Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα επειδή πραγματικά προσπαθούν να φιμώσουν ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτής της χώρας και εκείνους τους ανθρώπους που δεν θέλουν να σιωπήσουν. Δεν είναι σωστό. Δεν είναι δίκαιο. Μπορεί να μην είναι νόμιμο, αλλά θα δούμε. Απλά θέλουμε δικαιοσύνη", πρόσθεσε. 
 
Προχθές, ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας προειδοποίησε την Google, το Facebook και το Twitter να είναι προσεκτικοί, μετά τις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον των εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης ότι εμφανίζονται μόνο "αρνητικές ειδήσεις" για τον ίδιο όταν κάνει αναζήτηση με το όνομά του.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Σκηνές Αποκάλυψης από την πυρκαγιά στη Μασσαλία-Aπαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ
Επιτήδειοι έπεισαν 60χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 39 χιλ. ευρώ
Νεκρός άνδρας σε αεροδρόμιο της Ιταλίας-Τον ρούφηξε κινητήρας αεροσκάφους