Τραμπ κατά πάντων-Βολές κατά Twitter, Facebook και Google

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε εκ νέου χθες σε τεχνολογικές εταιρείες και πλατφόρμες, ανάμεσά τους το Twitter, το Facebook και τη Google, υποστηρίζοντας ότι "επιχειρούν να φιμώσουν" τον κόσμο, ισχυριζόμενος, χωρίς να δώσει αποδείξεις, ότι οι δραστηριότητές τους ενδέχεται να είναι παράνομες. 
 
"Πιστεύω ότι η Google, το Facebook και το Twitter...μεταχειρίζονται Συντηρητικούς και Ρεπουμπλικάνους πολύ άδικα", τόνισε ο Τραμπ από το Λευκό Οίκο σε δημοσιογράφους. 
 
"Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα επειδή πραγματικά προσπαθούν να φιμώσουν ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτής της χώρας και εκείνους τους ανθρώπους που δεν θέλουν να σιωπήσουν. Δεν είναι σωστό. Δεν είναι δίκαιο. Μπορεί να μην είναι νόμιμο, αλλά θα δούμε. Απλά θέλουμε δικαιοσύνη", πρόσθεσε. 
 
Προχθές, ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας προειδοποίησε την Google, το Facebook και το Twitter να είναι προσεκτικοί, μετά τις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον των εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης ότι εμφανίζονται μόνο "αρνητικές ειδήσεις" για τον ίδιο όταν κάνει αναζήτηση με το όνομά του.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Προειδοποίηση Κιέβου για εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από Ρωσία-Κάνει λόγο για εκφοβισμό
Στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κινήθηκε το πλοίο που χτύπησε στη γέφυρα του Μπρούκλιν (vids)
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Βανς και Ζελένσκι συζήτησαν στη Ρώμη την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Πούτιν
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Δύο νεκροί και ένας αγνοούμενος από κατολίσθηση στη Γκουανγκντόνγκ της νότιας Κίνας
Τουλάχιστον 11 νεκροί από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε κέντρο στρατολόγησης στη Μογκαντίσου