Έκρυβαν πάνω από εκατό κιλά παράνομων καπνών-Έφοδος σε τρία υποστατικά (pics)

Μεγάλη επιχείρηση του Τμήματος Τελωνείων, οδήγησε χθες βράδυ, σε δεκάδες κιλά παράνομων κιλών ναργιλέ στη Λευκωσία, αλλά και χιλιάδες ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν.
 
Συγκεκριμένα, η επιχείρηση έγινε σε 2 καφεστιατόρια και μια οικία στην Επαρχία Λευκωσίας ιδιοκτησίας ενός Ιρακινού και της συζύγου του Λετονικής καταγωγής, μόνιμων κατοίκων Κύπρου, εντοπίστηκαν συνολικά 110 κιλά καπνού για ναργιλέ μάρκας AL FAKHER, ο οποίος εισήχθηκε παράνομα στη Κυπριακή Δημοκρατία.
 
Τα εν λόγω πρόσωπα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την κράτησης τους. Αργότερα την ίδια μέρα τα δύο πρόσωπα αφού πλήρωσαν 45 χιλιάδες ευρώ αφέθηκαν ελεύθεροι.
 

Δειτε Επισης

Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για νομοσχέδιο για διαδηλώσεις
Χωρίς ρεύμα η Έγκωμη λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Μάχη με τις φλόγες στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, απεγκλωβίστηκαν πάνω από 300 κάτοικοι (vids&pics)
Στις 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων-Πληροφορίες κατάταξης από ΥΠΑΜ
Πώς σχολιάζει την απόφαση Ανωτάτου για Ντόρια ο Κληρίδης-«Πάσχει ριζικά, έπρεπε να ακολουθηθεί ο Κανονισμός του 23»
Οι αντιδράσεις έφεραν τελικά αναβολή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα Κέντρα Αποκατάστασης-Τι εξηγεί η ΟΣΑΚ
Δεύτερη καταδίκη εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας-Δικαιώθηκε ο Αρβανίτης για την υπόθεση δυσφήμησης
Έγγραφο εξουσιοδότησης από Αναστασιάδη παρουσίασε η υπεράσπιση Συλλούρη στη δίκη για Al Jazeera
Συμβιβαστική πρόταση κατέθεσε στις εκπαιδευτικές οργανώσεις ο Πρόεδρος
Αδιανόητο έγκλημα στη Νέα Υόρκη-28χρονος σκότωσε με τόξο τη μόλις τριών εβδομάδων κορούλα του