«Δεν μας ενδιαφέρει αν θα έρθει ο Μαραντόνα»

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0, ήταν ξεκάθαρος ότι στο μυαλό του δεν είναι η έλευση του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της επόμενης αντιπάλου της ομάδας, Ντιναμό Μπρεστ.
 
Ο εκπρόσωπος της ομάδας της Λεμεσού σημείωσε ότι οι σκέψεις τους είναι στη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
 
Μίλησε, επίσης, για την ενίσχυση της ομάδας και τα θέματα του γηπεδικού.
 
Για την εμφάνιση της ομάδας στο χθεσινό (02/08) παιχνίδι και το χατ-τρικ του Παπουλή: «Έχει αποδείξει πόσο καλός παίκτης είναι και έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα. Χθες ήταν μια ομαδική δουλειά από όλα τα παιδιά. Είναι στη διαδικασία για να αποκτήσει κυπριακή υπηκοότητα Όπως δήλωσε και ο ίδιος, θα έχει μεγάλη του χαρά να παίξει με την Εθνική Κύπρου».
 
Για την απόδοση των νεοφερμένων: «Ήταν πολύ καλύτερη η απόδοση αυτών των παιδιών. Όσοι έχουν έρθει στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες».
 
Για το πρώτο ματς με τη Ντιναμό Μπρεστ: «Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι. Πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει αν θα έρθει στην Κύπρο ο Μαραντόνα. Είναι μια αρκετά δύσκολη ομάδα με μια πάρα πολύ καλή έδρα. Πρέπει να βάλουμε τις βάσεις στην Λευκωσία για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».
 
Για τον Καραγιόλ: «Να περιμένουμε κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας και νομίζω θα υπάρξουν εξελίξεις. Θέλουμε να πάρουμε παίκτες οι οποίοι θα ταιριάζουν στα πλάνα του προπονητή μας. Αν θα γίνει κάποια άλλη επιπλέον κίνηση θα είναι με παίκτη κάτω των 22».
 
Για το γήπεδο της Λεμεσού: «Είμαστε στο τελικό στάδιο. Ακούμε ότι ίσως να γίνει κάποια ένσταση από άλλη εταιρεία. Πρέπει να γίνει ότι χρειάζεται για να μην καθυστερήσουν τα έργα για άλλους τρεις μήνες».
 
Για τη βοήθεια των οπαδών του Απόλλωνα στους πυρόπλυκτους: «Ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό ο κόσμος και νομίζω ότι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Ο κόσμος έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές».
 
Για το φωτισμό του Τσιρείου: «Τη νέα χρόνια, αν είμαστε στην Ευρώπη θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στο Τσίρειο στα προκριματικά».
 

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)