Ο Απόλλωνας για το Stand by Greece

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την ανταπόκριση του στη χθεσινή (2/8) αναμέτρηση με τη Ζελέζνιτσαρ, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Την αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξη της στους πυρόπληκτους αδελφούς μας από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική επέδειξε η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού πριν τον επαναληπτικό αγώνα με αντίπαλο την Ζελέζνιτσαρ στο Σταδιο Γ.Σ.Π.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των θυμάτων. Επίσης οι ποδοσφαιριστές μας κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο του Γ.Σ.Π. φορούσαν μαύρες φανέλες με το μήνυμα «Στηρίζουμε τα αδέλφια μας», ενώ παιδιά του ακαδημιών του συλλόγου μετέφεραν στο γήπεδο πανό στο οποίο αναγραφόταν το μήνυμα «Stand By Greece». Το συγκινητικό σκηνικό, ολοκληρώθηκε με όλο το στάδιο να ψέλνει τον Εθνικό μας Ύμνο. 

Στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου στήθηκαν περίπτερα όπου οι φίλοι της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν το επίσημο περιοδικό του αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στους δοκιμαζόμενους Έλληνες αδελφούς μας. Όλοι οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν και όχι μόνο αγόρασαν το περιοδικό, αλλά πρόσφεραν και μεγαλύτερα ποσά από το αντίτιμο. 

Ταυτόχρονα όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Απόλλωνα στήριξαν την όλη προσπάθεια προβάλλοντας το Hashtag #StandByGreece σε μαύρο φόντο, συμμετέχοντας στο πένθος ΟΛΩΝ των Ελλήνων, ενώ το μήνυμα «StandByGreece» προβλήθηκε στις διαφημιστικές πινακίδες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και στα Matrix του σταδίου Γ.Σ.Π.

Τέλος, οι δημοσιεύσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τα γραφικά που αφορούσαν τον αγώνα, όπως "MatchDay", "StartingXI", "HT" και "FT", ήταν σχεδιασμένα σε μαύρο φόντο και έφεραν το πιο πάνω hashtag. Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο έγινε και στον πρώτο αγώνα στη Βοσνία, με το hashtag #PrayForGreece.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας που αγκάλιασε όλη αυτή την προσπάθεια και ευχόμαστε για γρήγορη ανακούφιση των πληγέντων της Αττικής και αποκατάσταση τουλάχιστον των υλικών ζημιών. 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Δειτε Επισης

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Προσδοκία Τατάρ να αλλάξει όνομα το ψευδοκράτος-«Δεν υπάρχει κράτος βορράς-νότος. Υπάρχουν δύο χωριστά κράτη»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας