Κινείτο ύποπτα, πήγαν να τον ελέγξουν και δάγκωσε αστυνομικό 26χρονος στην Πάφο

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβςη,  μεταφορά επιθετικού οργάνου, αντίσταση κατά της νόμιμης σύλληψης και υπόθεση ναρκωτικών.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε χθες βράδυ από πολίτη ότι ένα πρόσωπο κινείτο ύποπτα σε χώρο στάθμευσης πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου Πάφου. Όταν έσπευσαν στην σκηνή Αστυνομικοί εντόπισαν ένα ομογενή 26 ετών, ο οποίος έχει απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν για περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Όταν οι Αστυνομικοί τον πλησίασαν για να τον ελέγξουν αυτός εξαγριώθηκε, άρχισε να προκαλεί φασαρία και τους επιτέθηκε, δαγκώνοντας τον ένα στο χέρι. Ο 26χρονος ακινητοποιήθηκε και στη κατοχή του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι. Κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Σε δεύτερη περίπτωση χθες η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη 32χρονου στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για πρόσωπο από την Συρία ο οποίος ανακόπηκε με το  όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με ομοεθνή του.
 
Διαβάστε επίσης:

Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Βρέθηκε βρέφος σε σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο-Προσήχθη η γυναίκα που δηλώνει μητέρα του
Όρισε συνέδριο για τις 14 Ιουνίου η ΔΗΠΑ-Επικαιροποιεί θέσεις και χαράζεται πολιτική
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες με τον μητροκτόνο μετά τη δολοφονία–Οι πόζες του 21χρονου στα social media
Διπλωματικό θρίλερ για την Ουκρανία-Ο Λαβρόφ δεν θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, όλα τα φώτα στραμμένα στον Πούτιν
Πράσινο φως στο 17ο πακέτο κυρώσεων ΕΕ κατά Ρωσίας
Παραμένουν τα ίδια δεδομένα για τις οφειλές των Σωματείων-«Οι αποφάσεις δεν έχουν διαφοροποιηθεί»
ΒΙΝΤΕΟ: Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στα κατεχόμενα-10 τραυματίες
Ο Νετανιάχου κατηγορεί τον Μακρόν ότι συντάσσεται με «τρομοκρατική οργάνωση», μετά την κριτική του Γάλλου προέδρου
Ο Τραμπ ενδέχεται να πάει Τουρκία-«O Πούτιν θέλει να πάω κι εγώ»
Παροξυσμός στα κατεχόμενα για τις συλλήψεις σφετερισμών-«Επηρέασαν όλους τους τομείς»