Κάνναβη και κλοπιμαία έκρυβε 31χρονος στην οικία του στη Λεμεσό

Ένας 31χρονος συνελήφθη χθες από την Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικών καθώς και κλοπιμαίας περιουσίας, στην οικία του.
 
Συγκεκριμένα, χθες το πρωί μέλη του ΟΠΕ και της ΥΚΑΝ, διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 31χρονου στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκε άσπρη κρυσταλλική ουσία βάρους 7,5 γραμμαρίων καθώς και δύο γραμμάρια κάνναβης.
 
Επίσης, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, γυναικείες τσάντες, ρολόγια, διάφορα κοσμήματα, ποσότητα εργαλείων και το χρηματικό ποσό των €1,205.

Ο 31χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα, ενώ μετά από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε πως κάποια από αυτά είναι προϊόντα κλοπών που διαπράχθηκαν την 1η Αυγούστου και 28η Αυγούστου σε υποστατικά στη Λεμεσό.

Ο 31χρονος που συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής περιουσίας, οδηγήθηκε σήμερα στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού που διέταξε την κράτησή του για επτά μέρες.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Είδε Ολγκίν ο Κόστα και εξέφρασε την πλήρη στήριξη της ΕΕ στις προσπάθειες λύσης
Παίρνει θέση ο Παγκύπριος Δικηγορικός για Βαρωσιώτου- «Ισοπεδωτική, ατεκμηρίωτη και πρόωρη κριτική που ασκείται»
Συγκάλεσαν επίσημα την νέα πολυμερή τα Ηνωμένα Έθνη για τις 16 και 17 Ιουλίου
Τέταρτη σύλληψη 14χρονου για την επίθεση και ληστεία εναντίον ζεύγους σε παραλία στην Πάφο
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Καταγγελία στην Αρχή κατά της Διαφθοράς για παραβιάσεις στο ΤΕΠΑΚ-Μέλη Επιτροπής φέρεται να βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων
Εκλέγηκε το νέο Πολιτικό Γραφείο και η νέα Κεντρική Γραμματέα του ΑΚΕΛ
Συνεχίζονται οι απάτες για δήθεν παραδώσεις ταχυδρομικών πακέτων
Εξήγησε τις ανακριτικές ενέργειες ο υπεύθυνος αξιωματικός μετά τις καταγγελίες κατά του Al Jazeera
Ένοχος για ανθρωποκτονία ο οδηγός του τετραπλού θανατηφόρου στη Λεμεσό