Κλείνουν τμηματικά δρόμοι στην πρωτεύουσα για διάφορες εργασίες

Σε τμηματικό κλείσιμο δρόμων στη Λευκωσία και στην επαρχία Λευκωσία προχωρεί το Τμήμα Δημοσίων Εργων λόγω εργασιών .
 
Σε ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι την Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου , μεταξύ των ωρών 6.30 π.μ. – 3 μ.μ.,θα εκτελούνται εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στις λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο, Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία και στη λεωφόρο Αρχαγγέλου(φώτα CINEPLEX) μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.
 
Κατά τη διάρκεια  εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 200 μ. περίπου η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
 
Εξάλλου την περίοδο 30 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου , μεταξύ των ωρών 6.30 π.μ. – 3 μ.μ., εκτός Σαββάτου και Κυριακής,θα εκτελούνται εργασίεςγια πλύσιμο ανακλαστήρων στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λευκωσίας ως ακολούθως:
Την Πέμπτη 30 Αυγούστου και την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, από τον ανισόπεδο κόμβο Αγίας Βαρβάρας μέχρι την έξοδο προς Αθηένου, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο διαχωριστικό δίκτυ παρά τον Κόρνο.
 Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, από τον ανισόπεδο κόμβο Ανθούπολης μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ακακίου, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.
Κατά τη διάρκεια  εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 200 μ. περίπου η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.
 
 
 

Δειτε Επισης

Από την κίτρινη στην πορτοκαλί προειδοποίηση-Θα φτάσει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Σε σοβαρή κατάσταση 54χρονη μετά από τροχαίο-Έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε γκρεμό
Διαδηλωτές στη Σύρο δεν άφησαν Ισραηλινούς τουρίστες να αποβιβαστούν-Έρχεται Κύπρο το κρουαζιερόπλοιο (pics)
Προσοχή στους ταξιδιώτες συστήνει η Υπηρεσία Καταναλωτή-Φαινόμενα ελλιπής πληροφόρησης ασφάλισης ταξιδιού
Πίεση προς Ισραήλ ζήτησε ο Πρέσβης Παλαιστίνης σε συμβολική διαμαρτυρία και απεργία πείνας
Τρία σχέδια απασχόλησης ατόμων 50 ετών και άνω καθώς και γυναίκες όλων των ηλικιών
Υπό τριήμερη κράτηση ο 41χρονος για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα
Λήψη μέτρων σε στέγες ηλικιωμένων λόγω υψηλών θερμοκρασιών
Καθορίστηκαν με νόμο οριζόντια καθήκοντα για αντιδημάρχους-Ενέκρινε πακέτο τροποποιήσεων η Βουλή
Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Ελευσίνα-Συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς