Σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη τα έπιπλα της νεαρής που κατήγγειλε κλοπή στην Πάφο

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος 42χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για υπόθεση που αφορά απόσπαση χρημάτων και εμπορευμάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Την υπόθεση θα αξιολογήσει η Νομική Υπηρεσία, από την οποία η Αστυνομία ζητά οδηγίες για τον περαιτέρω χειρισμό της. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος είχε τεθεί υπό μονοήμερη κράτηση έπειτα από καταγγελία 31χρονης, η οποία ανέφερε ότι κατά τον μήνα Ιούλιο του 2018, ήρθε σε επικοινωνία με αυτόν για να της μεταφέρει τα προσωπικά της και άλλα αντικείμενα στην πατρίδα της.

Σύμφωνα με την 31χρονη, αυτή έδωσε προκαταβολή 650 ευρώ στον 42χρονο για τις υπηρεσίες του, και αυτός με τη σειρά του πήρε όλα τα αντικείμενα της παραπονούμενης (αξίας 80 χιλιάδων ευρώ περίπου) για να τα αποστείλει στη χώρα της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, αυτός καθυστέρησε να τα αποστείλει, χωρίς να δώσει κάποια εξήγηση στην παραπονούμενη.

Ύστερα από εξετάσεις του ΤΑΕ, σε συνεργασία με την  Interpol διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος απέστειλε  τα αντικείμενα της 31χρονης  σε κατάστημα με το οποίο συνεργάζεται στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να σταλούν στην Ουκρανία.

Ωστόσο, όπως διαφάνηκε τα πράγματα παρέμειναν στην Θεσσαλονίκη λόγω καθυστέρησης,  αφού πρέπει να συμπληρωθεί μεγάλος αριθμός εμπορευμάτων για συνολική αποστολή . 

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα μετά από έλεγχο σε 15 διαμερίσματα στην παλιά Λευκωσία
Η συμπεθερά, η συμπεριφορά και τα τρομακτικά συμπεράσματα για την Αστυνομία
Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές
Εντοπίστηκε ο 16χρονος που χάθηκε στα Λατσιά