Φτερά έκαναν τιμαλφή και λεφτά από όχημα στον Κόλπο Κοραλλίων

Αγνωστοι έσπασαν παράθυρο οχήματος, που ήταν σταθμευμένο στην παραλία του Κόλπου Κοραλλίων και απέσπασαν διάφορα πολύτιμα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ένα πρόσωπο ότι άγνωστοι έσπασαν το παράθυρο του οχήματος του, που ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της παραλίας του Κόλπου των Κοραλλίων και απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά, συνολικής αξίας 4.650 δολαρίων Αμερικής, χρηματικό ποσό 1.700 ευρώ και 3.000 δολαρίων, κινητό τηλέφωνο και διαβατήρια.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις και συνέλεξαν τεκμήρια  με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Δεν θα πρέπει να κατηγορηθούν μόνο επτά αλλά 107. Δεν εμπιστεύομαι την Νομική Υπηρεσία»
Καταζητείται ο 40χρονος Μπενάκης για επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο (pic)
Κουκουλοφόροι μπούκαραν στο σπίτι 40χρονου και του επιτέθηκαν με ρόπαλο και μαχαίρι
Έντονη αντιπαράθεση Χαρτσιώτη με Δαμιανού-«Ο ίδιος υπουργός με το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου για να ανάψουν φουκούδες»
Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή στην Αγία Νάπα (pic)
Σοβαρός τραυματισμός 40χρονου στην Πάφο μετά από μετωπική σύγκρουση
Χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες εντοπισμού του 35χρονου τουρίστα στην Πάφο-Επεκτάθηκαν οι έρευνες
Πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος, τον παρέλαβε συγγενικό του πρόσωπο και τον τσάκωσαν ξανά λίγη ώρα αργότερα
Με... πυροτεχνήματα και μειωμένες διαγωγές δεν πατάσσεται η νεανική παραβατικότητα-Καυτή πατάτα οι ευθύνες
Επτά μήνες με την πεπατημένη ο Αρναούτης-Αστοχίες, αναδιοργάνωση στα αζήτητα και αδυναμία για αποφάσεις