Η «σφαίρα» Νάρσινγκ πρώτος στόχος της ΑΕΚ για εξτρέμ!

Ο 28χρονος Ολλανδός διεθνής εξτρέμ του συλλόγου της Ουαλίας, Λουτσιάνο Νάρσινγκ, προτάθηκε στους διοικούντες την ΑΕΚ και εξετάζεται πολύ σοβαρά, με τις επαφές μεταξύ των δύο ομάδων να είναι αρκετά προχωρημένες, χωρίς όμως να μπορεί κανείς να κάνει λόγο για οριστική συμφωνία.
 
Σε κάθε περίπτωση το όνομα του ταχύτατου μεσοεπιθετικού βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ένωσης για την ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να θέλει να αποχωρήσει από την Σουόνσι μετά από τον υποβιβασμό της στην Championship και τις εξελίξεις να αναμένονται αρκετά σύντομα.
 
O γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1990 Λουτσιάνο Νάρσινγκ «μετράει» 16 συμμετοχές και τέσσερα γκολ με την Εθνική Ολλανδίας από την εποχή που αγωνιζόταν στην Αϊντχόφεν (2012 - Ιανουάριος 2017), δεν εντυπωσίασε με τον σύλλογο της Ουαλίας έκτοτε (31 συμμετοχές με ένα τέρμα στην Premier League), όμως σε κάθε περίπτωση αποτελεί «πρωτοκλασάτο» όνομα για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, σε άριστη ποδοσφαιρική ηλικία και με διάθεση να... δώσει απαντήσεις.

«Παίζει» του Μικέλ Αγκού για τη μεσαία γραμμή
Η ΑΕΚ θα αποκτήσει και έναν ανασταλτικό/κεντρικό χαφ πριν το τέλος του Αυγούστου, για να «ενισχύσει» τη μεσαία γραμμή και τους Σιμόες, Γαλανόπουλο, Άλεφ, με τον 25χρονο Νιγηριανό διεθνή της Πόρτο, Μικέλ Εντουμπουσί Αγκού, να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο.
 
Τη σεζόν 2017-18 ο Αγκού αγωνίστηκε στην τουρκική Μπούρσασπορ με τη μορφή δανεισμού από τους πρωταθλητές Πορτογαλίας, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και σε Κλαμπ Μπριζ - Βιτόρια Σετούμπαλ, επίσης ως δανεικός από τους «Δράκους». Δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο παρότι προέρχεται από «γεμάτες» σε συμμετοχές χρονιές και ασφαλώς θα τον ενδιέφερε η προοπτική να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ένωση.
Πηγή: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)