Χειροπέδες σε υπαξιωματικό των ΛΟΚ-Έκρυβε στο Σταυροβούνι περίστροφο και εκρηκτικά

Την 1η Αυγούστου καταγγέλθηκε από το ΓΓΕΕΦ στην Αστυνομία ότι κατά τη διάρκεια επιδιόρθωσης ταβανιού σε λουτρό, που βρίσκεται εντός στρατοπέδου, εντοπίστηκαν στρατιωτικό αδιάβροχο, εντός του οποίου υπήρχε περίστροφο, ποσότητα εκρηκτικής ύλης, βραδύκαυστο σχοινί, κουκούλα, καπνογόνα και χειροβομβίδα.
 
Η Αστυνομία μετέβη επί τόπου και παρέλαβε τα ανευρεθέντα και τα προώθησε στα αρμόδια Τμήματα για επιστημονικές εξετάσεις. Στα τεκμήρια απομονώθηκε DNA, το οποίο -σύμφωνα με την Αστυνομία- ταυτίζεται με τον συλληφθέντα, ο οποίος είναι μόνιμος υπαξιωματικός της ΕΦ.
 
Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του και διενήργησε έρευνες στους χώρους που χρησιμοποιούσε ο ύποπτος εντός του στρατοπέδου, στο σπίτι και στα υποστατικά του.
 
Το πρωί ο συλληφθείς, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση, παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης. Το δικαστήριο διέταξε την εξαήμερη κράτησή του. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Πηγή: ΚΥΠΕ 
 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές
Συνεχίζουν να ανταλλάζουν πυρά ΔΗΣΥ και Άλμα-Μετωπική σύγκρουση για τους πύργους στη Λάρνακα