Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Πύργο

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες για κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στον Πάνω Πύργο Τυλληρίας, δίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης.
 
Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 20:00 σε θαμνώδη, περιοχή με αποτέλεσμα ισχυρές δυνάμεις του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής να τεθούν σε συναγερμό. 
 
Στο σημείο έσπευσαν αρχικά τέσσερα μέσα πυρόσβεσης, όμως λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, ενισχύθηκαν με άλλα πέντε επίγεια μέσα από τις γύρω περιοχές.
Την ίδια ώρα εκκενώθηκε προληπτικά και Φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς που βρίσκεται στην περιοχή, ενώ δεν υπήρξε σε καμιά περίπτωση κίνδυνος για της οικίες του χωριού.
 
Τα μέλη του τμήματος επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία είναι δύσκολη, καθώς δεν μπορούν να επιστρατευτούν τα εναέρια μέσα λόγω του σκότους.
 
Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τυχόν αναζωπυρώσης.
 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου-Σε κινητοποίηση οι Αρχές
Άκαρπες οι προσπάθειες της επιχείρησης για εντοπισμό του Πολωνού τουρίστα
Ζητά εξηγήσεις από Υπουργό και Αρχηγό ο Στεφάνου για την ανομία και την ατιμωρησία στις λαμπρατζιές
Καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών στη Λεμεσό-Κατάφερε να διαφύγει πεζός ο οδηγός του οχήματος
«Δεν θα πρέπει να κατηγορηθούν μόνο επτά αλλά 107. Δεν εμπιστεύομαι την Νομική Υπηρεσία»
Καταζητείται ο 40χρονος Μπενάκης για επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο (pic)
Κουκουλοφόροι μπούκαραν στο σπίτι 40χρονου και του επιτέθηκαν με ρόπαλο και μαχαίρι
Έντονη αντιπαράθεση Χαρτσιώτη με Δαμιανού-«Ο ίδιος υπουργός με το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου για να ανάψουν φουκούδες»
Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή στην Αγία Νάπα (pic)
Σοβαρός τραυματισμός 40χρονου στην Πάφο μετά από μετωπική σύγκρουση